Monday, July 16, 2012

Surat seram dari pervert!!

ni kisah my bestie
pagi-pagi tadi rumah sewa mereka didatangi surat seram ni 
klik picture kalau tak nampak k
baca pun berdebar je sebab pernah kena jugak dulu tapi tak dapat surat je 


tak sangka baju pon boleh jadi bahan nak puaskan nafsu
daku ngan housemate dulu kena cilok bra dan panties
lagi haru
walaupun dah bagi balik tapi terus ktorg bakar

pandai pulak aim rumah anak dara je
so kawan-kawan hati-hati ye
tak nak jadi camni especially area bandar
 my bestie sekarang stay kat area Pantai Dalam, KL
daku dulu jadi masa kat Seksyen 7, Shah Alam

lagi aman keje area kampung macam sekarang
jemur baju pun boleh angkat bila-bila masa je
jiran-jiran pun boleh tahan alert especially yang kenal kita

p/s ~ nak onani tengok la video blue! 

#picdariFBbestie

37 comments:

  1. wow.. seram..sumpah seram.. hidup bertuankan nafsu. nampak baju perempuan pun boleh ghairah. apatah lagi nampak perempannya? argghhh. takutt

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula bie, tu yg kena pakai baju sopan2..
      zaman skang bahaya sgt!

      Delete
  2. aik...seram jek rase..dh rase mcm xslmt jek lau duduk kat ctu lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, rase mcm ade org usha je kan..huhu

      Delete
  3. Ya Allah, ayat bajet alim je. Nak maafkan pun pikir 2 3 kali.

    Huda pon penah kena jugak kat seksyen 7 s.alam, blok pkns.. masa study dulu. Dah la bra baru beli. Sidai 2 jam, tgahri pon boleh ilang.. pelik je. Nak onani apa dgn baju? Orang gila seks memang ramai skrg ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula huda..kite umah teres dpan kondo kristal..
      berani lak tu panjat pagar siang-siang..haish!

      pelik2!

      Delete
  4. takutnyer mcm tu....bahaya la..kn lebih hati2 kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, masing-masing kena alert dah!!

      Delete
  5. Astagfirullah. seramnya.
    memalukan pun ada. *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. k..malunye family dier kalau tau ni ;(

      Delete
  6. Replies
    1. tula cik awin..hati2 ye ;)

      Delete
    2. nasib cik awin dok kg...jiran sebelah umah ni umah abg je ;) terselamat la...

      Delete
  7. SERAM KOT..DL PENAH JGK BJ KENE CURIK MASE BLK KG..MAK GI JMP USTAZ...TAKUT JD PAPE SBB MASE TU TINGGAL SEBULAN KOT NAK KAWEN...ESK PAGI TGK BAJU DAH ADA KAT BERANDA..TP TAK PKI DA LA..TAKUTT...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la may, rase mcm pe dah..
      takot dorg wat guna2 je..
      ish..jauhkan la..

      Delete
  8. yaAllah..takutnya..org mcm tu pon ade ke..sidai baju dlm umah la baru rs selamat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula dila..
      baru je nak kenakan chy matahari kan..
      ish3..

      Delete
  9. gile!!..

    kalau dah amek baju tu pun..amek je la..takyah le nak bersurat bagai..

    aiyorrkkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula ina..
      xyah pulangkan pon xpe kan..
      ni dah mcm nak berkenalan pulak -.-'

      Delete
  10. siap bagi surat?!! itu sangat menakutkan..=.="

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah cik marikh..
      mcm surat cinta dh..huhu

      Delete
  11. Memang seram.rumah kami pn penah kne curi baju2 dalam.mslhnye baju dlm tu berada di dlm rumah!dah report kat polis n polis mmg suspek jiran2 yg terdekat/sekeliling kte je. sbb mmg dia dah aim rumah anak dara kan.so, better watch out n bc lah ayat2 pelindung dr segala kecelakaan..kte tak tau apa yg akan jd kn.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula ana..
      kena extra carefull..
      mcm2 boleh jd skang ni :(

      Delete
  12. Replies
    1. tula nora :(
      untung nora dh kawen rse selamat sket kan :)

      Delete
  13. seramnya..sy dduk kat sek7 lg plk tu skrg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hati2 tau! takot2 si psycho tu ade lg..huhu

      Delete
  14. perghh... memang seram. gile la lelaki ni!

    ReplyDelete
  15. dush,..seram seram.. i stay pntai dalam kott.. xpe.nk pindah da pas kawen..huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula pasal..xpe nti ade bodyguard kan ;)

      Delete
  16. psyco nya pengirim tu... saja buat orang lagi takut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..xyah la bg surat..saje je..huhu

      Delete
  17. menakutkan..ape lah erti dia bagi salam & istighfar tu semua kan

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...