Saturday, July 21, 2012

Duit mas kahwin vs. duit raya


sesuai dengan tema nikah grey + yellow
cantik sangat la duit ni buat mas kahwin ;p

vs. 

nak bodek adik-adik bagi duit kuning yang cantik ni
biasa RM 50 
kalau dorg suka warna ni boleh cut cost! :p

p/s ~ TQ la bank negara keluar duit warna warni :D

16 comments:

  1. oh cantiknya.. 22hingget setengah, boleh guna duit ni jugak la nanti.. :))

    ReplyDelete
  2. Waaaa..kuning nye duit. hik3 menarik jugak warna nya...

    ReplyDelete
  3. Duit baru..heee..saya cuma jumpa rm5 baru je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..nanti2 jumpe la yang lain tu ;)

      Delete
  4. la...cik susu dok sg besar je ke? cik awin dok dkt area ngn politeknik tu...keje kat spital sabak...nnt majlis cik susu, jgn lupa jemput saya tau...

    ** mmg dlm dilema, faham2 je la...dok kg...klu dok bandar, x de mslh nk kenduri sama dlm 1 taman kan...kadang2 x lena tido mlm fikirkan hal ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah cik awin..tapi sewa je kg kat terengganu ;)
      nanti cik awin jalan-jalan la terengganu sambil singgah kenduri kte ke..hehe

      owh kte selalu je round kampung area sabak tu..hehe

      xpe cik awin insyaAllah dipermudahkan semuanya k :)

      Delete
    2. keje kat pjbt daerah je cik awin ;)

      Delete
    3. la, ye ke...dkt je la tu...cik awin selalu g mahkamah majistret, ada urusan... bakal husband org mana?

      Delete
    4. la..hehe..cik awin add fb kte ek ng sket nk contact ;)
      tng org phg tp keje kat lumut..hehe

      Delete
  5. duit baru cantikkn cik susu.aah.susun kt mas kahwin mesti cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah sarah, bertuah kte kan dapat guna duit baru utk mas kwen nti ;)

      Delete
  6. Saya pun dah cakap benda yang sama kat adik2. "RM20 sangat cantik.Jadi kak Fifi bagi RM20 je tahun ni...Hahaha," Menjerit diaorang. Ada sorang bagi idea "Apa kata kak Fifi bagi 2 keping RM20 dan sekeping RM10,"..Saya tak layan..Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kte belum tnye lagi fifi,
      rase2 msti same je reaksi dorg..haha
      dorg xphm kte nk jimat..haha

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...