Tuesday, July 17, 2012

4 bulan lagi la! :D


gedabak besar kan
haha
dah genap 4 bulan hari ni :)
17 Julai 2012
ke
17 November 2012

kena revise checklist ni
macam tak banyak gerak je -.-'
tolak puase dan raya lagi
owh no!
kena masuk gear 4 dah ni!

p/s ~ selamat datang ramadhan jugak ;)

34 comments:

  1. yeah...xlama dah tu.....cepat2 kuarkan checklist..br rasa lebih nebes..hehhee.....2 bulan tolak dah tu....gear 5 terus la cik susu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      tula, nak kena kuarkan checklist ni baru tau yg mne dh gerak ;)
      baik cik mah! gear 5 on!! :p

      Delete
    2. mmg kena masuk gear 5 bukan gear 4 dah tu... hehehe

      Delete
    3. a'ah gear 5 kan..kot ade gear 6 pon ok ni :p

      Delete
  2. wah...tak lama lagi... good luck cik Susu!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ cik mila!! ;) harap dpt buat yg terbaik! hehe

      Delete
  3. fuyoo 4 bulan lagi!..dah xsabar lettew.huhu.bunga telor jgn dilupakan :P

    selamat menyambut bulan pose..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg tak sabar pon :p

      bunga telur next week kena setel! hehe

      Delete
  4. wah.....tutup mata dh 2 bulan..cm suria ni...
    takot?sureeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula suria..2 bulan dh rugi..huhu
      sama2 la takut :(

      Delete
  5. wa....4 bln lg ;)..awin ni 7 bln lg...idea bnyk dlm pale, tp x de masa nk start wat preparation lg :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk mase ag tu awin..
      kte pon start mase 7 bulan tu ;)
      tp byk gak x siap ag :p

      Delete
  6. 4 bulan?wahhh...xlama lg dah tu :)

    sy pun 7 bln lg,idea mcm2 tp hapa pun tarak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpe CT..
      byk mase ag tu..sempat2 ;) hehe

      Delete
  7. yeah..sama la kte..cm byk je xsettle lg..rasa nak masuk gear reverse je..hehe..all the best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..gear reverse akan rosak time2 genting nih! :p

      Delete
  8. heheh cek awl2 checklist tu lbh senang d kmudian hr.. hehe :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. tgh berchayok2 ni dd..
      tiap mlm bersilat je..haha

      Delete
  10. owh maknanya syaz plak nk approach lagik 5 month!huhu..sekejapnya..selamat berpuasa jugak ciksusu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wawawa..syaz pon dh dekat nih!!

      selamat buat prep n selamat berpuase syaz ;)

      Delete
  11. takyah nak countdown boleh tak?

    huwaaaa...

    nebes!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kte xyah countdown ek ina..
      kte reverse count jek..haha

      Delete
  12. sama kita kot, saya pun 4 bulan je lagi..byk giler kan belum settle..huhuhu... anyway jom kongsi prep kita, lawat and follow blog saya k bojailuvicka.blogspot.com... :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay same!! jom sama2 setelkan ek ;)

      Delete
    2. Ha ahhh..tapi tak tahu nak mula dari mana nih..huhuhu

      Delete
    3. setelkan yg penting dulu k mcm katering, pelamin, doc nikah..
      nti yg lain pon akan terbuat jugak ;)
      jgn lmbt2 ye nti kelam kabut ;)

      Delete
  13. aish bukan gear 4 dah ni dear. kena gear 6 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula nora, kena gear 6 dh ni!!
      haha..doakan kte ye ;)

      Delete
  14. sama la kite dh dkt. hehe...gudluck!

    ReplyDelete
  15. sama la kite dear..
    tapi kite 4bulan 2minggu lagi..hewhew!~
    Mak je yang banyak buat persiapan..kite tolong dari jauh je..hehe
    Gd luck dear! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dkat jugak tu..;)
      bestla ade mak tlg..
      gutlak jugak ek ;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...