Tuesday, July 31, 2012

Akhirnya siap!

Alhamdulillah bunga telur telah berjaya siap ikut target last week ;)
khamis malam siap terus packing masuk kotak, jumaat balik pahang
makanya bunga telur daku dah selamat tiba kat pahang
nanti bila-bila ma abah balik terengganu dorg bawak

ade lagi balance 25 kuntum bunga dah hampir siap jugak
yang ni backup-backup la mana tak cukup nanti kan :)
so dah boleh start la design bunga telur bertandang pulak
yeay!

kalau last week versi tak berwarna
kali ni daku tepek yang berwarna ye ;)





bunga ni memang terang warnanye sebab baju resepsi warna dusty pink yang kusam
jadi kena bagi aksesori warna meriah-meriah la sikit :D
 walaupun masih banyak DIY yang pending tapi harap dipermudahkan segalanya
mana yang sempat kita buat ok ;)
yang penting coolllll :D

p/s ~ siapa nak tempah boleh roger okeh ;)

23 comments:

  1. Jeleznya...hihi..syaz punya bunga telor baru halfway siap..dh lama tlepas target date..nyway cantiknya bunga telur kain stoking =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. chayok2 syaz ;)
      kte pon terlebih seminggu..hehe
      target b4 puase :p

      Delete
  2. seronoknyer dah siap..cik mah ngah wat lg ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe cik mah..
      steady k ;)
      lama2 siap la tu ;)

      Delete
  3. Replies
    1. tQ fara ;)
      fara try la buat msti cantik jugak ;)

      Delete
  4. Replies
    1. tQ qaseh :)
      kena merajinkan diri..huhu
      alamak GA qaseh tak join lg smpat tak ni ;(

      Delete
  5. meriah uolz kaler bunga telur tu :)

    cik susu,sy pun plan nk buat bunga stokin tp sampai sekarang tak jumpa kedai yg jual stokin tu. cik susu dptkan stok dr mana ye? thnx :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriah la baru rase nak kwen cikCT ;P

      kte beli kat sg. besar ni je ;)
      mmg ade kedai favret kte hampir semua brg complete kat ctu ;)

      Delete
  6. rajin DIY :)
    kite tak pandai nk DIY..tambah pulak bz je memanjang..>_<
    Cantek la cik su! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu tak pandai gak ;)
      try n error je ;)

      tQ cik myra ;)

      Delete
  7. Replies
    1. awin pun boleh buat tau ;) chayok2

      Delete
  8. perrhhhhh... ni yang jelesss. nana buat separuh jalan je. pastu dah give up! tak dapat sambutan dari mak ayah. dorg kata rumah bersepah dengan barang DIY je. kawinnya lambat lagi. sedih! T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala sygnye..
      nana buat je k smpai siap nti dorg bangga ;)
      mak ayah nana saje je test tu ;)

      Delete
  9. cantiknya.. kt sg besar eh.. pe nama kedai tu yer cik susu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai Rika ;)
      deret dgn pustaka annur , depan speedmart la lbih krg ;)

      Delete
  10. cantiknya. Jom blokkwalking...ada promosi ogos ni

    ReplyDelete
  11. cik susu. kreatif n sangat cantik...boleh tau kos utk DIY? kalo xkeberatan :)

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...