Monday, January 30, 2012

Review : E-Day - makanan


hehe..
ni je gambar makanan yang ada :p
yang lain sipi-sipi je
muka orang je lebih

so menu pada hari tersebut adalah :
Hidangan utama
Nasi putih
Gulai daging
Labu masak air
Ayam berempah
Acar
*kredit untuk makcikku Cik Ngah Dah kerana bertungkus lumus masak hidangan yang best2 belaka!!;)
*credit jugak kat mokcik Fatimah Awang dan pokAbdullah Awang yg duk pulun basuh/buang bulu2 ayam kat belakang rumah serta Mohd Faizal Ramli Ngah yg berpanas mengacau gulai kawah. :)*

Desert/Pencuci mulut
Air oren
Buah tembikai
Dadih ~ coklat, jagung, strawberi
*Kredit untuk adikku Fatin dan BBF Ros sebab buatkan dadih;)
sangat gigih!!!

p/s ~ tQ semua :)

#nota kredit tambahan oleh sepupuku abang Aqiezam Sham :)

4 comments:

  1. Replies
    1. hehe..tau xpe syaz..
      teringat lauk hari tu..cedap3..;)

      Delete
  2. rasa lapar.. saya tak lunch lg arini~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..lunch jgn x lunch..
      tak pasal2 pengsan lak ;p

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...