Tuesday, January 10, 2012

Beg doorgift RM 0.034 sen dan bunga reben organza

pejam celik pejam celik
alamak
lagi 2 minggu nak tunang
satu ape pon tak siap lagi

justeru itu
daku dan housemate semalam dengan gigih buat projek diy bunga dulang
sebelum tu gigih gunting TQ tag untuk beg doorgift

sekuntum bunga
berkuntum-kuntum bunga
work station~depan TV~3 department ;p
daku.nad.kak efi
TQ tag
beg doorgift RM 0.034 sen ;)
inspirasi beg ;p

kos doorgift
kertas : free (ofis)
template : free (download here)
print : free (ofis)
paper bag : RM 3.40/100 pieces (kedai barang kek)

so, kos sekeping beg : RM 0.034 sen ;)

p/s ~ lagi 2minggu baru nak terhegeh-hegeh..
baju, tudung dan veil belum nampak bayang lagi ni -.-

#inspirasidoorgiftbagdaribetsywhite





10 comments:

  1. Fifi pun mula-mula ingat nak buat brown paper bag...tapi lps tu malas nak gam2. So pakai envelope. Peel je..lekat!

    ReplyDelete
  2. ni nanti xde gam dah ni..
    stapler je sng;p

    ReplyDelete
  3. cantek dear ros tu.

    kaler pon menarik...

    bunga dulang eh? buat bunga tangan pon okeh tuuuu...

    ReplyDelete
  4. BB : hehe.TQVM dear.a'ah bunga dulang.bunga tangan nak try wat lain lak.kalo sempat la..hehe;p

    ReplyDelete
  5. cantik la bunga organza tu..buat la tuto..hehe

    ReplyDelete
  6. cik.mila : TQ eh..hehe..nk buat tp xsempat2..insyaAllah nnti by this week nk buat gak ni;)

    ReplyDelete
  7. hai dear..slm kenal dear...cantik bunga tu(^__^)

    ReplyDelete
  8. hye nia, slm kenal jugak..TQ eh;)

    ReplyDelete
  9. Hi dear,
    Kertas Cantik ada buat doilies brown paper bag jgk.
    Jemput singgah2 ye :)

    Salam kenal dari Kertas Cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye kertas cantik;) tq singgah..nti kte jln2 blog kamu k;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...