Tuesday, January 31, 2012

Berkarnival di Karangkraf

Aktiviti ahad lepas
singgah karnival karangkraf
sampai pun dah lewat
6.30 pm
kebetulan baru lepas hantar kawan tunang balik ADTEC
memang niat nak pergi awal tapi bila dah jalan-jalan sampai  petang terus lupa
bila lalu roundabout dekat karangkraf terus teringat semula niat asal
haha

model pintu gerbang
nak jumpe RAM tapi tak beli novel dier lagi
terus pergi cari 

yeay!! dah jumpe :)
tapi banyak buku lain lagi
dah rambang mata
cari buku "Belajar Tajwid" lak

dapat sign penulis ;)
En. Muhammad Nazir ~ penulis "Belajar Tajwid"
cari buku soal jawab puasa ;)
H.M Tuah Iskandar ;)
bila dah selesai bayar rupa-rupanya RAM dah balik-.-
melepas lagi
jom balik!! senyum lebar dapat buku :)
koleksi baru ;)
puas hati
total semua after less
RM 72.80 

terjumpa senior masa for 6
dier cakap nak beli buku bagitau la
boleh dapat staff price
hehe
like!!

p/s ~ ada orang bawak bakul pasar pergi shopping buku ;)

8 comments:

  1. besnya dapat berkampung kat situ !

    ReplyDelete
  2. best sgt dell;)
    itu pon kte dah smapi lewat..
    kalau awal mest lagi banyak borong :p

    ReplyDelete
  3. sy pon minat RAM jugak.. kat mn yek karnival ni? shah Alam ke?

    ReplyDelete
  4. sama ek;)
    dah beli yang latest??
    a'ah kat s.alam..tp dah abes ahad lepas;)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ala ira..awat tak g..best tau..hehe;)

      Delete
  6. huhu..dtg shah alam xjumpe i! nak kene ni! aq g hari jumaat lagi...tp xde hasil, ktrg hanya makan kat situ..huhu..novel melayu kurang berminat, and nak beli yang lain2 mcm xde mood..xjumpa yang betul2 berkenan...balik tgn kosong. tp kenyang perut. ahad tu time nak g tgk umah kat ttdi, lalu kat tepi karangkraf, tersangkut kat jam! menyumpah org yang parking tepi jalan tu..hahaa..adakah anda tertmasuk dikalangan mereka??? haha..ya ampun! heheee..sbb jam kat situ la smpai lmbat kat umah sewa.. :) hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sori la weh..aku separuh hari lepak umah bakal kakak ipar kat puncak perdana..hehe..main2 ngan bby baru;) ptg dh 5 lebih baru jln s.alam..

      hehe..aku minat novel thriller ramlee awang murshid je..pastu HM tuah iskandar sebab cte pasal dier travel..pastu buku sampingan belajar tajwid dan sbgnye..
      haha..panjang lebar x jwpn mcm ko?? :p

      aku parking tepi jalan tp xsmpai panjat atas divider..haha..kete muat lg lalu :p

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...