Thursday, January 5, 2012

Bunga Dip



tadaa!!
ni hasil kerastangan daku dan housemate kak effy dan nad
sangat best okeh buat bunga ni
ralit mencelup sampai tak sedar dah habis dawai yang memang sikit tu
tapi skill mencelup kena baiki lagi
banyak tak rata dan dip liquid cepat sejat sebab buat bawah kipas-.-
comot-comot bunga daku
bunga-bunga ni adalah untuk hantaran tunang nanti;)

ada beberapa hasil yang cantik tu sebenarnya hasil demo pekerja kedai Rika Trading Sg. Besar
haha
semalam sempat lagi belajar dengan orang kedai
baik hati sangat mereka-mereka especially owner
a chinese man yang hensem dan cute dan talkative dan peramah
hee
boleh like FB kedai ni : Rika Trading
eh tereview pulak padahal nanti nak buat 1 entri review tuk kedai ni;p

p/s ~ nanti dah terer mencelup boleh la amek tempahan kot :p





6 comments:

  1. cantik...rajinnye buat celup2 ni..msti remeh kan...ergggghhh kagum2

    ReplyDelete
  2. munnafendy : haha..merajinkan diri jek;p kte pon kagum ngan dri sndiri;p

    ReplyDelete
  3. hai dear..
    mari la jenguk blog i.
    i pun ade buat tempahan bunga dip.hehe=D

    btw, vote me please..
    ni link nye

    http://beeflyingtohoney.blogspot.com/2012/01/contest-cinta-kami-by-miszalya.html

    post at my comment like this:

    vote!
    http://fadhilahsyuhada.blogspot.com


    thanks in advance=D

    ReplyDelete
  4. hai dear. me pon buat bunga dip jugak.. untuk my enggagement nnt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah yeke..mesti cantik ninie buat kan :)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...