Friday, January 20, 2012

3 hari lagi !!

kalau tarikh asal kat sini lagi 1@2 hari lagi :D
haha
tapi dengan segala hormatnya tarikh dianjakkan lagi
inshaAllah kejadian pertunangan daku adalah pada
23 Januari 2012
happy Chinese New Year!! :D


so jom tengok progressnya
teaser sikit :p

1) Baju Tunang - dah siap!! paling simple dalam dunia :p
manik pearl tabur memang berterabur la kan
butang 10 sen :p
dalam pertimbangan nak tukar butang ni
berkenan pulak dengan butang kristal swarovski
tapi ongkos dah ke laut ni ;p

2) Make up - dah booking;)
3) OPcousin sebelah rumah ;p 
4) Gubahan hantaran - gubahan hantaran kedua belah pihak daku yang DIY dengan bantuan housemate

idea hantaran kepada perempuan
idea hantaran kepada lelaki
bantai la asal nampak macam hantaran kan :D
boleh gubah baju nikah je sebab ada baju nikah je dalam simpanan ;)

5) Makanan - masak sendiri:)
6)Doorgift - apam polkadot (milia); kerepek; drinking water ; gula-gula 

doorgift terpaksa cancel sebab mama cakap takut tak cukup
sebab cuti sekolah kan
jadi sedara mara ramai pulang ke kampung
huhu
mula-mula sedih juga
tapi betul la cakap mama
biar takde dari ada tapi tak cukup kan ;D

p/s ~ berdebar ke tak ni?? undefined-.-

















10 comments:

  1. Dear..
    Slm perkenalan...
    wah..tahniah2..
    actually sy pun akn tunang pd 22hb ni..
    moga evthing jln lncar ya nnti..amin :)

    ReplyDelete
  2. setuju setuju.. biar x de dr cukup.. kalau nk bg pon.. bg pihak sana jelah..

    ReplyDelete
  3. wahh...xlame lg...excitednye die..

    ReplyDelete
  4. hehee..selamat and tahniah ye!!! selamat menjadi tunangan orang.. :) kata org time tunang ni bahaya, tapi so far alhamdulillah je kami berdua.. :) sama je mcm dulu2 pun.. :) makin syg adalah kot.. :) makin matang masing2 kan..hehee..pe pun sama2 jg hbgn dgn baik.. :) skang susah nak cari lelaki yang baik kan.. :) semoga kita dpt yang baik2 and sesuai dgn kite, insyaAllah! tahniah ye! about the doorgift, xyah pun xpe, orang xkisah pun.. :) aq xterpk pun nak buat doorgift time tunang.. :D hehee..happy2 ye! :D senyum sokmo ye nnt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tQ bella;) dah sama status ngan ko dah;p hope hubungan kte kekal selamanya;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...