Wednesday, September 26, 2012

Wordless Wednesday!!


current project ;D
bunga telur gantung dah siap 70 pcs
ade baki lagi tapi macam malas nak buat sekarang :p
so beralih arah ke bunga telur crepe paper pulak

p/s ~ bila la nak start jahit manik baju melayu abg cyg ni --"

28 comments:

  1. wahh cantiknya ada kaler2 sket kat bunga tissue tu.. rajin! :D

    ReplyDelete
  2. cantik! rajinnya la kamu nie..syaz buat bunga telor 100 je...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde rajin sgt pon syaz..
      bakal mak mertua mntak buat, kena patuh :p

      Delete
  3. cantik.gud job..rajin lg tau..

    ReplyDelete
  4. rajinnya.. siap letak manik2 lagi... huhuhu.. bila la nak jadi rajin cenggini

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bg ceria sikit shizan..kalau tak kosong je la ;P
      jom2 paksa diri! hey! utk dia..eh :p

      Delete
  5. bunga telur tu guna crepe paper ke? wahhh.. cantiknya cik susu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah bie, mula2 nk guna tisu ikea tp lembut sgt..
      sng penyek pulak..hehe

      Delete
  6. tak sangka pulak leh terjumpa cik susu semalam ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah la awin..hehe..tapi malangnye tak sempat borak lame2..
      ambk gambar ke kan..hehe ;P

      Delete
  7. Replies
    1. tq izni ;)
      lama xdtg jenguk cni..bz ye;)

      Delete
  8. Replies
    1. kena gigih la wedding sendri kan didi ;)

      Delete
  9. pehh3!!! bunga tu nampak mcm bunga real!~
    pandainye cikSusu buat plus rajin jugak :) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish..jauh panggang dr api la dear :p
      xde la real sgt..haha. ;)

      Delete
  10. rajinnya.... tak sabar nak tunggu hasil semua diy2 kamu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ dear ;) singgah selalu ye nti kte update ;P

      Delete
  11. Kamu, saya pun buat crepe pper. Tapi untuk pelamin. So far skrg bru % kuntum. uwaaa..mcm xsempat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. chayok2 dear ;)
      majlis ble??
      buat setakat yg mmpu k ;)

      Delete
  12. cantik2..yang manik2 tu beli kat mane ye? tengah nak cari yg tu tapi tak tau kat mane

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanisah, tu bukan manik tau..
      inti bunga..hehe
      cari je kat kedai bunga or kedai brg pengantin ni ;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...