Monday, September 3, 2012

Kad Kahwinku

kalau sebelum ni tengok draf je kan
harini daku tepek kad yang dah siap ;)
Alhamdulillah siap tepat seperti yang dijanjikan yakni hari sabtu sebelum raya 
hehe
dah tiga minggu dapat baru nak update kan 
mood nak update blog memang kelaut la sekarang :(

ok ok
meh tengok kad kahwin daku ye ;)


tak sangka ada kad kahwin sendiri :p
hehe
memang tepat la tindakan daku siapkan kad kahwin sebelum raya 
sebab famili abg cyg dah start edar untuk famili-famili jauh 
maklum la, time raya je la baru nak jumpe kan ;)

daku dapat extra 50 keping kad dari LH Creative
so total 1050 keping la jadinye

terima kasih kepada kesesakan jalan yang melanda masa balik raya hari tu
1050 keping kad berjaya dilipat dalam kereta ;)
sampai je Triang nak drop abg cyg semua kad dah boleh divide dua 

lipat melipat :D

p/s ~ lagi 2 bulan 14 hari, banyak lagi yang pending -.-'


42 comments:

  1. Replies
    1. boleh je ain ;)
      nti kte buat entry mtk alamat ye ;)

      Delete
  2. lipat...jgn x lipat...sekeping berapa RM ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah setel pon awin lipat dalam kereta :p
      sekeping 70 sen awin ;)

      Delete
  3. cik susu, kad tu nmpak cntik,simple dan ekslusif. boleh linda tau berapa harga utk sekeping kad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kad tu sekeping 70 sen linda ;)

      Delete
    2. ohh..ok gak la, bawah rm1,stil berbaloi lagi. ;)

      Delete
    3. tu pon terlebih bajet linda..huhu
      bajet 50 sen je sekeping :P

      Delete
    4. hehe..kalo linda pon bajet 50 sen gak...tp linda suke design macam kad cik susu tu, suke yg simple..;)

      Delete
    5. kan..50 sen mcm tak mahal tak murah kan ;)
      tapi sekali kte dh terlebih bajet dah..haha
      design ni pun tng pilih..
      kalau kte pilih lg simple linda..haha

      Delete
  4. wahhhhhhh dah siap dah.. samalah kitaaaa!! date awak sehari sebelum majlis bertandang cha.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..cik cha awal lg eh ;)
      good luck ye ;)

      Delete
  5. Cantikknya kad kahwin cik susu...suke suke...we're counting days..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ dear ;) jom main kira2 hari ye ;)
      hehe

      Delete
  6. tak lama dah tu..... insyaallah ada kelapangan zura pergi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput dtg ye zura ;)
      nti kte buat entri mntak alamat ye ;)

      Delete
  7. tahniah..
    kita same tarikh kawen..
    tapi daku baru nak draft peta..
    miahahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..cepat2 ina..
      tak sabar nk tgok kad ina ni ;)

      Delete
    2. Cik susu.. cepatnya siap kad kahwin..
      Yan pny bru finalized, tgh printing lagi..huhu..
      All the best cik susu!!
      Tarikh kita pun sama :)

      Delete
    3. dh nak siap la tu ek ;)
      tng kte la nk cepat siap..hehe

      Delete
  8. cntiknyer kad...silver n pink...combination yg cantik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik mah ;)
      actually grey tu tp dlm gmbr nmpak silver..hihi :p

      Delete
    2. oooo....tp cntik...dua2 warna tu cntik....sweet je...

      Delete
    3. tQ cik mah ;)
      tak sabar nk tgok kad cik mah lak ni ;)

      Delete
  9. wahhhh cantikkkk nye kad awk. ni DIY sendiri eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh xla nina..hehe..tak tercapai hasrat nak diy :(

      Delete
  10. mesti dah lega hati kan cik susu? bila kad dah siap.. bestnya.. hehehe..

    2 bulan lagi, kita pula yang berdebar.. heheh :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, dh lega satu bahagian bie ..
      tp byk lg x setel ni :(

      hehe..berdebar gak kdg2 tp berdebar diy tak siap :P

      Delete
  11. kad sy pun dah siap.. tapi mungkin distribute awal bulan 10.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! sama la ek ;)
      kte pon bg sket2 je dulu..nti betul2 distribute bulan 10 gak ;)

      Delete
  12. Replies
    1. huhu..tula nuha :(
      kan best kalau ade ramai pari2 :(

      Delete
  13. waah! cantik laa kad die tu.. exclusive gitu~~ >_<
    btw, free visit/follow laa blog kite yg x seberape tu..
    cikmashi-bridetobe.blogspot.com
    tq :)

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...