Wednesday, September 19, 2012

Maafkan daku

takde wordless wednesday
cuma nak minta maaf sebab dah banyak miss update blog ni
heheh

macam la orang kempunan nak baca kan :p

ok ok update sikit la 
hee
last weekend balik terengganu
hajat nak beli tilam tak kesampaian sebab tilam yang dikehendaki naik harga pulak
nanti lain masa mama belikan
berjaya beli sampin nikah je kat Pasar Payang
ala, gambar dalam fon :p
tunggu nikah je la eh

pastu susun perabot bilik pengantin
hehehe
seronok dua ronok pon ade :p

ok tu je la
eh, jumaat ni pergi bangsar buat HIV test
isk
dah rugi cuti tahun
terpaksa buat jauh sebab....
tapi nanti la cerita :p

owh lastly tahniah kepada pengantin baru!!
daku bw tapi tak sempat nak komen
mata dah berat ni ;D

Ya Allah bosannye entry takde gambar
maafkan daku lagi sekali ye ;)

owh paling last minta maaf tak dapat update tutorial lagi :(
minggu ni sangat sibuk ramai staf  takde 
maaf ye-.-'


12 comments:

  1. Replies
    1. hehe..biase2 je shizan :p
      malu nak tunjuk..hee

      Delete
  2. sama la cik susu, fara pun lama xupdate blog.. huhu.. sgt sibuk skrg..

    ReplyDelete
  3. xpe2...selesaikan urusan dulu ek..t jgn lupa cerita tau....

    ReplyDelete
  4. beli songket tganu ke utk sampin. mesti mahal+cantik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. a,ah Nn, tp yg murah je..
      yang ribu riban mampu tengok je la :p

      Delete
  5. alaa nanti ambil la cuti tahun nad..banyak lagi tu.. nad malas nak abis kan..hehe


    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...