Monday, September 10, 2012

Wedding Puan Nuha

ahad lepas
eh semalam la kan :p
daku dan housemate nad berkesempatan ke majlis bertandang B2B nuha
mula-mula ingat dah lewat sebab gerak dari Sg. Besar dalam pukul 12
sampai sana dah dekat pukul 1
singgah beli hadiah jap
singgah balut hadiah jap
cari rumah pengantin
last-last sampai lebih kurang dengan pengantin rupenye
hehe
senang je nak cari rumah sebab betul-betul taman dekat Tesco Kuala Selangor ;)



sampai je dekat khemah dah nampak guestbook corner yang shomel ni ;)
sempat la daku menconteng dalam kad ucapan yang shomel jugak tu
makin buruk la contengan daku sebab kad kecik tulisan bapak besar :p
malu la kalau nuha baca
tu pun kalau nuha paham
hehe :p

pastu ape lagi
sambil dengar orang berkompang
cepat-cepat ktorg beratur
dah standy perut dari rumah lagi
lapar gila :D



ni pinggan daku
banyak kan
haha
kebulur dah ni :p

nasi minyak ni sedap sangat
lembut je
lauk lain pun sedap :)



pencuci mulut ada bubur kacang hitam, kek lapis dan kek coklat
yang ni share k :p
Alhamdulillah memang puas hati la dapat makan
TQ sangat nuha dan aziz sebab bagi ktorg makan sedap-sedap :p

lepas tu g jumpa nuha
busy sangat pengantin sampai tak tau bila nak tegur :p

sempat snap nuha potong kek
mujur tak kena siku dengan photog -.-"


cantik kan pelamin bertandang nuha
daku nanti takde pelamin bertandang
huhuk


daku dan nuha yang kecik comel
nampak tak betapa gergasinye daku
budak pipi sekilo ni tak pernah nak kurang kilonye :(

lepas beramah mesra jap dengan nuha ktorg pun mintak diri
salam mak mertua nuha dapat doorgift ni :)
 
mabruk nuha dan aziz
moga berkekalan hingga ke jannah
barakallah :)

p/s ~ lepas kenyang sambung tengok wayang dengan mata yang berat :p

22 comments:

  1. cntik bj nuha kan...warna pun sweet je....comel btul empat guestbook...tahniah buat nuha ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah cik mah..baju family lelaki pun cantik :)
      lupa nak snap ;)

      Delete
  2. cantik la baju dia, suke design baju mcm tu,nmpak moden..

    ReplyDelete
  3. same la.. kite pun takde pelamin bertandang... hukhuk, redha jela.. majlis seblh dorg kan.. malas nak campur.. hihi, jom wat terbaik untuk majlis kita.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      kte sebab tng bukan anak sulung so simple2 je ;)
      yes, belah kte all out ye ;)

      Delete
    2. ooo.. kite sebab family laki mmg tak suka ada pelamin bagai.. even masa kakak dia kawin pun takde, nikan plak anak lelaki, lagila kan.. yup.. jom2

      Delete
    3. xpe shizan yg penting berkat kan ;)

      Delete
  4. kenape mjlis bertandang sy ade pelamin..hehehehe....=) tp smpel je la..=)

    ari tu masa nak kawen beli jugak craft paper tu nak bt goodiest beg..mak tak bg pki pulak..;( nasib baik beli dlm 200 je..br berape hengget je lebur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. may menantu kesygn lettew ade pelamin..hehe :P

      kte pon dh beli mse tunang aritu tp tak gune..hehe

      Delete
  5. suka la colour baju pengantin tu...sweet je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah cik awin..sesuai la dgn pengantin yg sweet tu ;)

      Delete
  6. waaaaa cik susu i am touched. ciyes! thanks sgt sbb sudi dtg n this lovely entry. thanks syg. hugs n kiss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..no hal dear ;)
      tQ sudi jemput kte..hehe

      Delete
  7. same le kita..
    takde jugek pelamin mase bertandang..
    dok melayan orang je la nanti...
    huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpela, boleh berkenalan dgn org kg belah suami kan ;P

      Delete
  8. cik nuha dh bertukar jd puan nuha ya..sgt ketinggalan la sy..huhuhu..cantik la bju nuha tu..dh lama x BW..mcm2 ketinggalan :(

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...