Friday, September 28, 2012

Kasut resepsi/bertandang

Last week hari Sabtu daku dan abg cyg menyoping barang hantaran di Alamanda, Putrajaya
mula-mula nak pergi Sogo tapi rasa membazir duit minyak pulak pusing jauh lepas ambil adik kat UPM
makanye ke Alamanda la kita
walaupun Alamanda tu boring tapi dapat la kurangkan sikit nafsu membeli kan
eh, yeke?? :p

tak jugak sebab tak jumpe barang-barang yang berkenan maka esoknye hari Ahad sambung menyoping di Shah Alam
baru la complete semua siap terborong lagi pasu kaca untuk pelamin
daku beli kat KK Home Deco, Sacc Mall
terus jadi member la nak discount punye pasal

okeh barang hantaran review lepas majlis la ye ;)

Sebelum ni memang aim kasut yang ni
tapi takde jodoh la dengan beliau :(
jodohnye dengan kasut primavera aje
tapi lagi suka sebab lepas majlis boleh guna untuk kerja dan jalan-jalan :D

warna pink purple jadi pilihan sebab nak bagi matching sikit
tak tau la matching ke tak
haha
yang penting boleh pakai dua-dua majlis ;)
nanti kita kasi touch up la sikit ye
sandal/kasut ni selesa dan kemas
tapi pakai zapper tau macam budak-budak pulak
tapi tak kisah la asalkan ada kan ;)

warna brown untuk sang teruna
hehe
yela, takkan nak bagi pink jugak kan ;p
mula-mula nak cari kasut putih
tapi fikir lepas majlis memang tak pakai
makanye brown je la yang praktikal
hitam pulak rasa kurang menawan
orang kerja ofis sesuai la kasut hitam
cik abg cyg ni kerja pakai safety boot memang tak sesuai

so dah banyak jugak yang setel ni
nanti la update checklist ;p
minggu ni balik terengganu nak cari tok kadi baru --"
beliau dapat g mekah pulak

p/s ~ tengah tunggu result HIV..hope dipermudahkan.

18 comments:

  1. yeaa mesti dh xsabar nk kawen kn? :P..jgn lupa kasi kad nnti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula mila..
      excited nih..hehe
      boleh sgt2..nti kte up entry mntak alamat ye ;)

      Delete
  2. wah...pink gitu...ahad ni kita baru nk p cari kasut... penin gak nk kasut camne sbb x pandai pki heel ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut tema katenye :p
      cari ktne awin??
      primavera ok gak sbb selesa..
      sesuai la utk kte2 yg jrg pakai heels ni ;)

      Delete
  3. tak dapat lagi hiv? cantik kasut tu.. praktikal.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah next wik katenye..hope betul..huhu
      mmg cari yg praktikal sng nak recycle shizan..hehe

      Delete
  4. lagi 2 bulan ea.
    dah tak lama dah tu.
    moga dipermudahkan. aminn... ;)

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah nini..krh 2 bln dh sbnrnye --"
      tq ye ;)

      Delete
  5. yeah dah ade kasut dah..bestnyer..cik mah xcari2 lagi..adoihai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula cik mah,lega sikit la sbb dh jmpe..ssh gak nk jmpe yg brkenan ni kan..hee

      Delete
  6. hai cik susu i'm ur new follower, i pun tengah tunggu result hiv test, bile free singgah la my blog :) kasut pink tu comel la dear, i terpaksa cari kasut yang lagi tinggi, because of i rendah, baju cam meleret sangat nanti mesti terseksa kaki sepanjang wedding, aii dah cam luahkan perasaan..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye khadijah,tq sudi jd follower kte ;)
      nti kte singgah blog kamu ye..
      Hehe..kte pon jrg pakai heels..nti lenguh2 gak ni..--"

      Delete
  7. wahhh...kasot br! ngeeee.. kite ade 1 kasot aLa2 cmni. tp xtinggi La..coLour same!! kdg2 2pkai bj ijaw pon sLambe pkai kasot pink.sbb kalEr die Lembut kan..matching je rs (eh!ker perasaan jek??hahaha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..comel kan :p
      beli ni sbb boleh pakai g jln2 ;)
      ala kte pon bedal je asal tak pelik sgt..hee

      Delete
  8. result hiv awk kne tunggu ye?mase ecah dulu trus dapat..jgn riso, xde ape2 tu...chayokkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah ecah..skang ni test kit kena tarik balik --"
      tu yg kena amek drh 1 tiub htr hospital..hehe
      hope semua ok ;)

      Delete
  9. kita pun baru je beli kasut reception sabtu aritu.:)

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...