Saturday, February 25, 2012

Idea Design Baju Nikah

baiklah
design baju nikah adalah inspirasi baju-baju di bawah
hehe
actually semua pun cantik sampai tak tau nak buat design macam mana -.-"

ok, firstly kena tengok kain la kan
masa tunang aritu memang dah bagi kain baju nikah
material sama je dengan kain baju tunang chiffon silk lining satin silk
so kalau ikut experience baju tunang
chiffon silk sangat la lembut macam tisu
so hope boleh la buat at least secubit design-design macam baju-baju idaman tu
hehew

pleated 
flowy 
rizman ruzaini
same design :)
again :)

nampak sangat kan daku minat design tu :p
hehe
tapi tak pasti la boleh buat ke tak
hope boleh
walaupun design ni macam dah outdated sikit tapi tetap suka
kalau tak dapat buat kat baju
  daku nak transform kat veil macam dalam contest ni ;)

daku suka yang minimal
tapi ada effect gempak pada satu-satu part yang boleh buat orang kagum
contohnya macam dress Bella Swan ni
walaupun daku bukan peminat Twilight
tapi dress dier memang perfect
ada x factor

twilight breaking dawn bella swan wedding dress
butang cosry + lace
twilight breaking dawn bella swan wedding dress
sangat minimal
twilight breaking dawn bella swan wedding dress
x factor ;)
cantik sangat kan ;)
tak sabar nak jumpe designer daku
wah designer gitu
actually kawan kepada blogger Cik May

nanti daku reveal eh after jumpe dia next week ;)
daku dah emel gambar-gambar inspirasi ni
hope beliau dapat buat yang terbaik

p/s ~ bunga telur baru 20 kuntum -.-"

#picsallcredittogoogle

2 comments:

  1. mjls btandang awak, sme dgn mjls kite....sume design wk hebak2, ok!

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...