Tuesday, February 14, 2012

Baju resepsi RM350

banyak nak update pasal aktiviti weekend lepas
congrate tu Shahmi dan Hanak
comey sangat pengantin
baju Hanak sangat sweet!!
tapi postpone dulu sebab excited nak share pasal dress resepsi RM350 ni;)

masa lunch hour semalam sempat usha butik pengantin kat sg. besar ni
mula-mula niat nak pergi semua butik yang ada
tapi once dah masuk satu butik ni
terus rasa teruja dan malas dah nak terjah butik lain
lagi-lagi tengah panas kan, memang tak la nak keluar masuk kereta singgah banyak tempat :p

yup
baju-baju kat butik ni memang cantik-cantik
banyak latest design macam yang kita tengok di majalah 
tuan butik cakap kebanyakan design adalah moden dress
dan inspired dari design designer yang latest
memang menepati citarasa la kan :)
tuan butik cakap design semua banyak pearl beads dan kurang lace
like lagi la camtu :p

tuan butik cakap lagi bulan 3 dan 4 lagi banyak baju baru
dengan warna-warna terkini
ish tak sabar
semalam hampir-hampir hulur deposit
tapi sabar
hehe
deposit hanya RM100 :)

daku dah pernah masuk before tunang hari tu
masa tu ada pekerja je so tak boleh tanya banyak
butik ni pun ada buat kelas make up
hoh
kalau takde majlis tahun ni boleh join

eh, jom tengok baju butik ni :)
















cantik kan??
tapi kalau pergi butik lagi banyak pilihan
so jom terjah;)

CINDAI RITA COLLECTION
No.15, Ground Floor,
Jalan SBBC 9,
45300 Sg. Besar,
Selangor.

Pn. Ita : 012 675 0070
Pn. Nisa : 0132352499

p/s ~ baju setel, pelamin pulak..


10 comments:

  1. rm350..affordable sangat+ design pon cantekkk! heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..ssh nak dpt hrge ni kalau kat bdr;)

      Delete
  2. eh, yg baju purple tu cousin syira. hihi. wedding kat mane nanti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yeke..haha..keciknye dunia..
      wedding nti kat trengganu ;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...