Thursday, August 16, 2012

Selamat menyambut bulan Syawal ;)

wah dah nak raya!
blog pun terabai je kan sebab puasa la kononnye :p

mood raya pun dah datang tapi still tak boleh nak lawan mood kahwin kan , kan
hehe
kat ofis pun dah siap gantung kad raya, kelongsong ketupat dan bendera Malaysia saiz kecik
jangan lupa ye bulan ni bulan Ogos 
merdeka raya la kita kan ;)

semalam berjaya buat 5 jenis kelongsong ketupat nasi
nak tengok??
best sangat dapat belajar dan buat 
rasa gian lepas dah pandai :D

dari kiri :  ketupat bawang,ketupat jantung, ketupat sintok, ketupat katak,ketupat sate  
ralit sangat buat sedar-sedar dah pukul 3 petang -.-'

siap bersila 
tula mahaguru kami
yang lelaki tu 
hehe
daku pandai basic je 
tapi lepas berguru semalam terus terer buat yang paling susah :p
ketupat jantung
fuhh
terbelit-belit tangan

Alhamdulillah tercapai dah cita-cita daku nak belajar anyam kelongsong ketupat ni ;)
tapi belum pandai bajet beras nak isi dalam kelongsing tu lagi
hehe

rasanye ni last update sebelum raya ;)
next week cuti seminggu 
makanya daku nak ucapkan Selamat Hari Raya 
maaf kalau ada tersilap tulis dan sebagainya
takecare ye semua ;)
hati-hati di jalan raya

p/s ~ kad raya Kak Long dah dapat , TQ kak ;)
kad kahwin Nuha pun dah dapat ;) insyaAllah sampai ;)

p/s/s ~ hope kurang la jem sabtu ni sebab cikgu cikgi dah start cuti ;)

8 comments:

  1. Salam Aidilfitri Cik Susu :)

    ReplyDelete
  2. ee...best la opis blh belajar bt ketupat bagai..kami tak sempat kot..;(

    selamat ari raye cik susu..mintak maf klu ada salah dan silap..

    ReplyDelete
  3. pelik la..
    kat opisn neh pon yang tukang ajarnye ialah orang lelaki...

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri...maaf zahir batin...
    hati2 drie balik kg nnt...

    ReplyDelete
  5. Baru nak tnye c.susu da dpt kad ke blum. Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin cik susu! Hugs

    ReplyDelete
  6. pandai buat kelonsong dah..gud2!
    Selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya kak susu..semoga selamat sampai ke kmpung esok..hehehe :)

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...