Monday, August 13, 2012

Mock up bunga telur bertandang

Monday blues as usual.

haippp!
semangat-semangat!
nak raya dah kan :D
cepat sungguh masa berlalu kan dah nak raya dah
so how?
baju raya dah setel?
kasut?
duit raya?

hehe
tau dah mesti semua takde mood raya kan
mood kawen lagi hebat ;D

daku sempat la rembat jubah grey RM69 sepasang malam sabtu lepas
cukup la sepasang baju raya 
untuk hari pertama
hari lain pakai baju yang ade je ;)
konon-konon keluar malam tu nak cari barang buat bunga telur je
tapi last-last terjoin pulak orang shopping ;p
uish pekan sg. besar ni stay up sampai 10 malam bulan ramadhan ni
kalau hari biasa 7 malam pun dah tidur

dalam bulan ramadhan ni projek bunga telur bertandang dah berjalan
fasa pertama adalah 100 pcs bunga telur gantung
masih bunga stokin tapi size kecik
nak cepat dan mudah
abg cyg request 300 pcs
iyekan je la
sempat tak sempat belakang kira
try buat dulu kan ;)

moh kite tengok mock up bunga tersebut


ok tak??
hehe
bunga gantung ni kecik je tau
memang size yang comel je nanti boleh gantung dalam kereta ;)

ada lagi tambahan reben organza semalam nak bagi nampak gebu-gebu sikit ;D
pastu manik sesungut tukar gabungan puple dan putih
ikut tema la katekan :p

p/s ~ layan lagu raya jom!

22 comments:

  1. cantiknyaaaa..kalau boleh gantung dlm kereta lg best kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula cik saila ;) pas makan telur gantung dalam kete ke kan letak potpouri ke sabun wangi ke..hehe

      eh, tetibe rasa nak letak sabun wangi :p

      Delete
  2. Replies
    1. tQ cik awin..olor2..nti tasbih cik awin lagi comey :p

      Delete
  3. cantik, da la wane purple
    memang sesuai gntung dlm kete..;)

    ReplyDelete
  4. Mmg cntik sgt ni....comel je....le bisnes ni....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ cik mah ;)
      mmg berhajat nak berbisnes pon hope ade sambutan..hehe

      Delete
  5. Cantik+kemas+pandai buat+jeles.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tQ ana;)
      try la buat..
      kalau nak tempah pon boleh ;)
      hehe

      Delete
  6. awwwww awwwww santeknye..hehehe

    ReplyDelete
  7. comelnya...warna pun cantik..:)

    ReplyDelete
  8. comel sangat..LJ mmg ske kaler purple neh. =)

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...