Thursday, August 2, 2012

Rezeki khamis

Alhamdulillah rezeki 13 Ramadhan untuk daku :)
alkisahnye jam 1 tengah hari pihak Stikerku.Com ada buat kuiz
hadiah dah tentulah stiker kan
1000 keping lagi :D

makanya daku pun beura-ura la nak join
tapi internet slow sangat plus laptop hang je kejenye
so masa nak join tu dah ramai la yang komen jawapan
jadi dengan tak berapa semangat komen jugak
siap dua kali komen sebab tergerak hati nak edit jawapan
tup-tup jawapan yang edit tu yang ikut skema jawapan Stikerku.Com :)



sangat la excited sampai berdebar-debar masa baca result
patut la berat hati je nak tempah stiker TQ tag ni
sebelum ni dah penah mintak quotation dengan dorg ni
masa tu dapat harga happy hour
tapi tak proceed sebab rasa macam berat hati je
mungkin hati dah tau hari ni nak dapat TQ tag free ;p

well, TQ tag ni dah ceriakan hariku
cewaahh
haha
sebab baru baik demam ni so semalam dan harini rasa sedikit moody
instinct daku hebat jugak kan?? :D

# update : hadiah adalah TQ tag bukan jenis stiker :p

hijau pun hijau la :p


p/s ~ tahniah jugak kawan-kawan yang dapat rezeki di bulan mulia ni ;)
p/s/s ~ dapat RM200 pulak untuk simpanan Tabung Haji :)

24 comments:

  1. congrats..murah rezeki nak kawen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ tqah ;) alhamdulillah ade rezeki sket2 ;)

      Delete
  2. tahniah....bestnyer...senng dah hatikan xpayh nk wat stiker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ cik mah ;)
      a'ah dh lega dh setel bab TQ tag ni;)

      btw, tahniah jugak kat cik mah dpt rezki berganda2 ;P

      Delete
  3. la cik susu ke yg dpt...tahniah ler yerk..eila pon joint jugak..ble tgk da ade pemenang, keciwa jap...huhuhu...xde rezki kot...huhu..kne diy stiker tag sdri la jwp nyer...huhuhu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ eila ;)

      eh, dorg ade buat lagi 2nd round tak silap ;)
      try check mybe ade 3rd round ke ;)

      tp diy pon comey jugak..don wory k ;)

      Delete
  4. seronoknya.. tak pernah nak join apa2 contest sebab selalunya unlucky

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala zila..try je kte pon unlucky ;)
      mybe nk kwen ni je ade luck sket2..
      hehe..

      Delete
  5. lucky gitu..tahniah cik susu..mmg ada sebab untuk berat hati..instinct yang kuat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ hanisah ;)

      nasib baik ade instinct kan ;)

      Delete
  6. tahniah !!! rezeki dahdapat berjimat hehe :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah cik susu. rezeki bulan ramadhan. :)

    jimat jimattt... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ dear ;)

      jimat adalah kata kuncinye..hehe

      Delete
  8. yup..percaya pada diri,dengan harapan dan keyakinan..ewah..mcm AF la plak

    ReplyDelete
  9. bestnya.. rezeki ramdhan tu..nak jugak boleh??.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh miss she ;)

      dorg nak buat lg 3rd round tu ;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...