Tuesday, March 6, 2012

Pencarian OP & OV

erk
terus jadi pemalas
haha
dah selasa baru nak membebel balik

tapi pelik la blogspot ni
entry post jumaat tapi jadi hari sabtu
pelik-pelik
ah lantak la labu

sekarang tengah fenin fikir pasal OP nikah dan resepsi pulak
haiyoo..
OP idaman yakni OP tunang haritu macam tak available pulak
baru je nak hip hip hore kan

lantas pencarian OP diteruskan
kriteria OP mestilah hensem, eh
mestilah menepati bajet dan pandai capture moment
pastu nak yang kelakar jugak
tak la malu-malu nak bercengkerama  berposing
hehe
wah demandnye
demand ada sebab kan
yela, ada je orang purak-purak
hasilnya haprak

tapi kan
kebanyakan jurugambar yang komersial datangnye dari area KL/selangor
belah pantai timur ni kurang publisiti kan
tapi nasib baik daku jumpe T.W.P


yeay!!
ianya merupakan himpunan jurugambar area terengganu
so senang la nak survey kan-kan :D

OV pulak masa nikah
penting ni!!
kalau boleh nak minta tolong sanak saudara je
tapi takut mereka-mereka ni kusyuk tengok pengantin sampai handycam fokus muka tok kadi pulak
haha
takkan nak rewind lafaz nikah lak :p
kes naya ni 
apa-apa pun masa ada lagi
mari kita mensurvey sampai lebam!

p/s ~ kalau ada yang best tolong suggest k :p pemalas punye olang!! :D

10 comments:

  1. Cari jangan tak cari hehe..Yang penting gambar cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, yg penting gmbar cntik..harga jatuh 2nd :P

      Delete
  2. kak dhie, saya ambik freelance fotographer. dia boleh area pahang terengganu. harga pun ok ikut pakej. bolehla try ye ;)
    ni link blog dia. http://ff.com.my/v1/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ tuty;) baru nk setel dh kena pk :P haha

      Delete
  3. Salam dear.. Singgah sini.. b2b terengganu yea :)
    Mujur jgk tjumpa blog awk, sebab kite pon tgh survey b2b from terengganu..
    ok, kite nak tgk jgk blog terengganu wedding photog ni :)
    thankss ! Keep in touch ok! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye nina;)hehe..don wori contact je kte ble2 ;)

      Delete
  4. Ciksusu~ Baru nk rekomen The Photolicious.. Dorang nyer artwork memang class!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ izyan..don wory..cadangan masih dibuka..hehe..TQvm dear;)

      Delete
  5. oh..org tganu ke..hehe...

    alamak...dah tgk full ek gbr tu..hehe..cik susu ni ni mesti yg nama fadhilah tu kan kat fb?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah cik may..kte le tu :p

      hehe..tgok kt fb zack;) design kte pon lbih kurang je sbb nk pakai balik baju tu kan;)

      lahir je ganu..tp skolah kt phg :p
      skang balik ganu balik la kg ma abah kan ;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...