Monday, March 26, 2012

My OP

akhirnya setelah puas survey dan compare mana yang patut
maka pencarian OP pun tamat ;)
cuma OV je belum tamat-tamat lagi
haha

so presenting my OP
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
eh, eh
jom intai gambar la dulu ye ;)

 
 
 
 

berbaloi dengan tawaran beliau
bawah 2.5k untuk cover nikah+resepsi (one day) , outdoor (next day) dan bertandang (seminggu kemudian)
yes :D
rasanya gambar-gambar pun ok kan
daku dan abg cyg pun tak cerewet sangat 
so tak cakap banyak bayar deposit booking tarikh;)
setttteeeell !! :D

owh so our OP is..
pixelpixphotography.net 
nak tengok gambar lagi boleh ke FB @ Wordpress beliau ;)

p/s ~ banyak lagi tak setel tapi virus M melanda -.-"
kawan-kawan tolong like SINI dan  SINI ye ;)

6 comments:

  1. Cantik la hasil kerja dorang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ziema, bkn dorang, dier je :P
      hehe..sorg je yg amek gmbrnye :D

      Delete
  2. cantik gmbr dia...senang buat keja sorang2.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..hope nti pon ok jek;) nebes pulak..huhu

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...