Thursday, June 28, 2012

Special Promotion oleh Creative By Lynda

siapa tak suka promotion kan ;)
dalam kepala dah fikir nak jimat je ni
hehe
so jom tengok Special Promotion oleh Creative By Lynda ni
berbaloi-baloi!!

siapa tak kenal ex-B2B kita ni kan
Puan Hazlynda yang kreatif ni pun dah ada jenamanye sendiri iaitu
Creative By Lynda ni lah atau nama manjanye CBL


first time daku tengok hasil tangannye adalah di blog Kina


menarik kan ;)
owh bukan itu sahaja
selain grab promotion ni
ada peluang nak dapatkan barang percuma tau!!
daku kopipes aje ye

hadiah FREEEEEEEEE adalah...

"500pcs white paperbag favors (decorations only)
10pcs of VIP favors
1pc of exclusive guestbook with frame
A handbouquet"

so camne nak daptkan yang FREEEEEEEEEE tu??

"Click like on our facebook page
www.facebook.com/creativebylynda
Share the picture above on your timeline

OR

Save the picture above
Share and spread the words on your blog
Leave your blog url in the comment box!"

senang kan ;)

p/s ~ Curiosity in finding what’s new, chic and modern? cari CBL la!! :D

#sourceCBL'sFB

5 comments:

  1. o lg 4 bulan nak kawen ek? huhuhu. gud lak! kita cepat2 dtg sini and follow awak (^_________^)v Salam Perkenalan.

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...