Sunday, June 17, 2012

Bunga tangan kristal FREE dari Shajaratul Design

dapat tau dari B2B Sue ;)
maka nak share jugak la
kopipes aje..hehe


"Alhamdulillah....sambutan bunga tgn kristal sgt2 hebat skrg...atas rasa terima kasih kepada semua...SHAJARATUL DESIGN nak bagi free hbouquet kristal ( colourful color worth RM180 each) 2 set...kepada dua fan fbook yg bertuah...tapi kita buat syarat skit yek : 

1. Kepada yang belum like page nie...tolong LIKE dulu ..tq :D
2. Jadikan salah satu gambar bunga tgn kristal yg ada sebagai profile picture sehingga 30 June 2012, sila ke album ni :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.451035564501.236122.116549019501&type=3

3. Sharekan post ini di wall anda/di blog kalau ada.
4. Dan Sila tinggalkan komen anda DISINI..nak komen ape2 pun boleh...sekurang-kurangnya tulis : " done " 
5. Kepada yg bertuah tu ( kita buat ikut cabutan no. komen ). kami akan announce by end of June 2012. 

TQ ...:)"


taste daku pun sama dengan Sue ;p
cantik kan??

6 comments:

  1. cik susu..nuha pon mesti nak join ni jgk~~ hehe

    ReplyDelete
  2. cantikla..nak buat macam leceh..all da best ciksusu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan syaz..nak buat sendiri mcm tak je..hehe:p
      TQ syaz ;)

      Delete
  3. Gud luck CIk Susu yer...
    Mintak2 murah rezeki kahwin..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ dear..hehe..hope ade rezki kan ;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...