Thursday, June 21, 2012

DIY TQ tag

salam khamis!! :p
wah dah petang dah pon
jap lagi nak buka puase lak
eh,
sori dah lama tak update
tengah menyibukkan DIY tq tag
punye la kan sampai berhari-hari takde update semata-mata tekun buat mende alah ni..
hee

okeh
ni antara yang berjaya daku buat
ade lagi sebenarnye tapi tak tau la kenapa picasa tak boleh read lagi 3 keping tu









gambar macam biase la google je
tema nak lace jugak tuh :p
pastu semua square je sebab senang nak potong di kemudian hari
haha

daku edit guna Microsoft Word dan Paint je
malas nak godek-godek AI & AP
sofware ade tapi ilmunye tak berapa ade kan :p
ok tulisan daku guna jenis Type
yang macam typewriter punye tulisan
ni kena install
banyak lagi tulisan daku install aritu tapi yang kemas camni jugak pilihan qolbu ;)
senang orang-orang tua baca kan
hee

tapi kan bila dah buat 7 set ni mula la rambang mata
rasa semua nak guna -.-'
ni pun ade hati nak buat lagi :p

p/s ~ kalau rajin nanti daku buat tuto ye, kalau rajin :p

18 comments:

  1. guna je suma.....kasi carca marba skit....janji puas!kn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula suria..rase nak gune je semua..hehe
      baru meriah kan2 ;D

      Delete
  2. sama lah mcm sy dulu..google2 pas tu edit je...pas tu wat 4 segi sbb sng nak potong..padahal, belambak2 corak yg bentuk bulat menawan hati...tp sbb nak senang punya pasal kan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan k.lala..bulat2 comey tapi nak potong seksa la sikit..hehe

      Delete
  3. yang last sekali paling cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuma kurang sharp sikit kan coraknye ;)

      Delete
  4. Rajinnya design design ni :)
    Ziema tak reti huhu..Anyway ziema pn suka tengok lace ni. Cantikk yeay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje buat rajin ziema..try n error je ni..
      kalau tak jadi mmg terus g kedai la jwbnye :p

      Delete
  5. erkk. alamak.! semuanya pon cantik n comel. Kita pun jadi rambang mata ni :))

    ReplyDelete
  6. Vote yang second and last weee

    ReplyDelete
  7. cantiknya..mana dapat pattern2 border tu..syaz punya design sticker simple je..mls nak fikir dh =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. google je syaz, kdg2 ade website org putih yg buat tQ tag tu..
      copy oaste je la pe lg..hehe

      Delete
  8. simple but nice..tq tag better jgn bazir2 sgt kn..nnt dibuang jugak huhu ;p

    yeay, jumpe pon geng b2b november *high five*

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, ni pon cadang nak buat sikit je ;)

      Delete
  9. Cik susu!
    Bole ajar x mcm mne wt tq tag ni? Xreti nk wt mende edit2 ni, huhu
    Sgt gojes laa! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kte guna MS word n paint je cik mashi..hehe
      try n error je k ;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...