Wednesday, May 9, 2012

Makan-makan lepas berkursus kahwin

berdasarkan tajuk
makan-makan ni terjadi hari last kursus kahwin yang lepas
yakni pada 6 Mei 2012
kursus kahwin memang best la kan sebab nak kahwin :P

oit, melalut hape!
jom layan gambar JJCM ni
sebab boring hos JJCM baru sangat hampeh
moh la daku berJJCM syok sendiri

makan ABC di seksyen 2, Shah Alam ibarat mengimbau kenangan lama
ececeh
maklumla, port dating dolu-dolu :p
tapi dulu tempat teruk sekarang dah lawa

petang lepas je dapat sijil terus shoot sini dari JAIS
ala 5 minit je pun
terus g kedai ni ;)

ingat no tu ok ;)

 makan ABC la pe lagi kan
daku tepek gambar kecik dah la
kang ade yang telan air liur

abg cyg makan Special Chocolate Nut
 sedap! 
daku makan Kg. Tualang Tiga
tak faham tang mana yang tualang tang mana yang tiga
hehe
tapi licin jugak ;p

 lepas alas perut ronda-ronda cari pasal
makan malam pulak special sikit la
abg cyg belanje makan kat Ana Ikan Bakar Petai, Bangi
1st time berjaya makan kat Ana Ikan Bakar Petai ni
kalau balik Pahang, memang tak sempat la terjah kat Tanjung Lumpur tu
asyik silap timing je
datang-datang orang dah ramai
tapi kat Bangi ni masih terkawal sebab baru lagi kot
orang start ramai after isyak

eh, jom la layan gambar ye ;p

besar-besar belaka termasuk perut kamu cyg! :p
tugas pilih memilih bahan mentah beliau memang minat
bagus-bagus ;p

dari jauh dah nampak :p
posing sedas ;D
 masa ni perut dah lapar mintak penampar nasik
tapi cool dulu tunggu heronye si talapia bakar petai

full set 2 orang ;p
makan 2 orang tapi nasi mintak untuk 3 orang
haha
buruk lantak dua-dua ni -.-"
berasap!!
 lepas makan memang tersandar la kan
overall daku rasa ok la
tak la sedap sangat sampai termimpi-mimpi
lagi-lagi sebab takde tomyam putih kegemaran ;(
tapi lain kali kalau abg cyg belanje mesti pergi!
(counter balik kang dah tak nak ajak pulak)
hee



ok last but not least
kedai ni bukak tiap hari
5 p.m - 12 p.m
surau, toilet , parking dan playground kanak-kanak disediakan
boleh makan dengan ceria ;)

so nampak tak banyak kilo dah masuk dalam body ni
dengan itu marilah berdiet!
ganti puasa la weh!

p/s ~ sambil taip ni pun berpeluh-peluh penangan losyen halia bara..fuhh!

10 comments:

  1. ada lagi satu kedai kan ABC best kat situ.lupa da nama dia.skng duk jb pun asyik teringt ABC kt situ.hehe, tak jumpa lagi kat sini yang best mcm kat sk 2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah sarah..yg tu bhgian sebelah..
      dulu masa kedai tu kat tapak lama, tak sempat tengok signboard sbb crowded..
      skrg clean n clear ;P

      Delete
  2. syu, itu makan berdua ke? kemain selera korg kan...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, berdua je munn..haha..tgok bdn la kan :p

      Delete
  3. dah lm nak pi anna ikan bakaq petai tu...tp x smpai2 lg.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kali kena g tau cik gold! hehe

      Delete
  4. sue..itri dah pegy kedai ni..mmg superbb hot n sedapp..hehe dekat bangi kan..dekat je ngn rumah my sista

    ReplyDelete
    Replies
    1. a;ah itri..sdap kan ;)
      kte bru je berjaya g sbb kat kuantan asyik penuh jek..hihi

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...