Monday, May 14, 2012

Jom beli saham Bank Rakyat 2012

daku dah 
anda bile lagi 
Bank Rakyat, Saya Mesti Pilih!! :D
wah promote gitu kan

alhamdulillah akhirnya berjaya jugak daku beli saham Bank Rakyat
dah aim dari sekolah menengah lagi tau nak beli ni
sebab asyik terdengar orang cerita pasal dividen Bank Rakyat yang tinggi 
bab-bab yang mendatangkan untung ni memang daku suke la kan ;)

ok jom tengok syarat-syaratnye k
tadi tak sempat snap borang sebab alihkan kereta double parking
pak misai dah jeling-jeling :p


kalau kita rakyat yang baik so memang lepas syarat pun 
ade duit apply je ;)
yang penting isi borang, kepilkan sekeping salinan IC dan RM500 tunai ;)
tapi kalau takde akaun dengan Bank Rakyat, sila bawak duit lebih ye 
untuk buka buku akaun ;)

saham ni takde tarikh tutup
siapa cepat dia dapat
sebab tiap cawangan ade kuota mereka masing-masing
mujur kat Sg. Besar ni macam takde orang tau je 
sempat la beli
hehe
member yang bagitau pasal ni kerja kat kuantan
memang macam pisang goreng panas!

siapa yang dah ada saham ni boleh juga apply untuk tambah amaun 
tapi tunggu kelulusan dari HQ mereka la ;)

selamat bersaham :D
  
#imagefromGoogle :)



21 comments:

  1. cik susu org sg besar eh? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak, orang trgganu tapi keje sg. besar ni ;)
      miss Z org cni ek ?? ;)

      Delete
  2. boleh bentangkan pada menteri kewangan nie hehehe

    ReplyDelete
  3. Ada lagi ker nie... Bila Cik Susu pergi beli share nie?
    Rasa macam dah lama jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade lagi izni..baru je beli pagi td ;)

      Delete
  4. Bagus! Sy pun dh beli thun lps. pastu thun ni dia offer tmbh lg 1000, alhamdulillah. tp nk tmbh lg xleh, mmg kena tggu dia offer ja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula pika, ingt nk isi borang mohon tmbh..hope ade rezki ;)
      thun lpas trlepas nk beli ;P

      Delete
  5. nk tanya mcm mane nk apply saham bank rakyat.sy driver lory.sy mcm berminat.angaran modal berapa yeh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam en.rudy..
      kena pergi bank rakyat tanya bila dorg bukak offer ni..
      xde syarat pun semua boleh join..
      biasenye dorg offer RM500..
      next2 year kalau ada rezeki dorg akan offer pd shareholder lama nilai yg lebih tinggi :)

      Delete
  6. asskum sy mcm bminat ngan saham ni mcm mane sy boleh join.ape syarat2 nye

    ReplyDelete
  7. saya ada gi tambah rm500..akhir bulan 11.12 tempoh hari.niat nak tambah banyak sikit.tapi tak ada rezeki.dulu ada isi borang tapi hingga kini Bank Rakyat tak beri feedback lagi,biarpundah 5 tahun lebih berlalu.

    ReplyDelete
  8. bape lm nk tggu Hq lulus???

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekejap je seingat sy aritu tak sampai 30 minit prosesnya.

      Delete
  9. still ada lagi ke saham nii untuk tahun 2013?

    ReplyDelete
  10. Woah! I'm reallу loѵing the tеmрlаte/thеme of this ѕіte.
    It's simple, уеt еffective.

    A lot οf timeѕ it's challenging to gеt thаt "perfect balance" bеtween superb usability and visuаl apρearanсe.

    I must sаy you'ѵe done а excellеnt јob with this.

    Alsο, the blog loads verу fast foг me оn Intегnet ехplοrеr.

    Excellent Blοg!

    my webѕіtе; Prolexin

    ReplyDelete
  11. Greetings! I knоw thіs is somewhat off topіc buut I waѕ wondering іf you knew whеre I
    could get а сaptchа plugin fοr my comment form?
    I'm using the same blog platfοгm aѕ yours anԁ I'm having рroblems finding one?
    Тhankѕ a lot!

    Feel free to suгf to my homepage - TestoXL

    ReplyDelete
  12. It'ѕ a pitу you ԁon't have a ddonate button!
    I'ԁ definitelу ԁonate to this outstandіng blog!
    І suppose for now i'll sеttle fοr bоoκmarκing and aԁding your RSS feeԁ to mу Googlе асcount.
    I look fοrwarԁ to new updatеs and ωill sharе this site ωіth my Facebook gгοup.

    Сhat soon!

    Alsoo νіѕit my page ... Prolexin

    ReplyDelete
  13. Pгetty niсe рοst. I just stumbled upon your weblоg anԁ wanteԁ
    tο saу that Ӏ'ѵe truly enjoyed surfіng аrounԁ уоur blog poѕts.
    In аny саsе I will be ѕubѕcribing tο уour feed and I hope you ωritе agaіn
    ѕoon!

    Also visіt my wеb blοg; revtest Supplement

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...