Monday, May 14, 2012

DIY ruffle lampshade

projek hujung minggu daku dah berjaya
berdasarkan inspirasi ini :p
berkira-kira nak letak dalam bilik pengantin kalau ade tempat cucuk plug
haha

  




rasa tak aura romantik?? :p
bestnye tido malam-malam
hee
p/s ~ semalam abg cyg dah bebel bunga telur tak siap-siap lagi -.-"

12 comments:

  1. cantik laaaa..
    kalo FB ni da LIKE byk2 da,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss W : hehe..ni yg rase nak upload dlm FB nih :p

      Delete
  2. chantik & klasik gitu..hehe..sy pon dh kena bebel bila nak buat bunga telor..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mnde yg paling mls nk buat tp nk buat jugak adelah bunge telur :p

      Delete
  3. cantikkkk!!! hehe..ade tgk jgk diy cani kt paper lantern...cumel gile!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah pnah gak tgok paper lantern tu ;)
      geram nak buat gak ;P

      Delete
  4. divanya lampu iteww.... teeehee

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. guna cwn kertas bakeri je cik fifi ;)

      Delete
  6. cantik sungguh.. inspired~

    tp kan, just nak sharing... saya pernah t'baca tau... bila tidor malam, xelok tidor buka lampu.. nanti badan akan rasa penat, mybe disebabkan cas2 or ion2 dr badan kene tarik keluar, something like dat lah.. (xtau faktu sbnr, mgkin boleh google)
    dan saya sndri pernah merasa sbgitu, roomate dulu penakut, dia pasang lampu masa tido.. mmg bile bangun pg tu liat sgt.. rasa mcm penat & xcukup tido, even dah tido more than 6/7 hours.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ diyana ;)
      kte mmg dh biase tdo 0n lmpu tp bukan lmpu kalimantang ;)
      mmg gune lmpu tdo yg malap2 jek ;)
      lmpu dlm pic ni mmg terang n kte dh tkar bulb sbb trg sgt ;)
      sebaliknye kte tak selesa tdo gelap sbb rse lemas ;p
      hee

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...