Sunday, December 1, 2013

Tempahan Bunga Felt

Assalamualaikum
Tempahan bunga felt besar untuk 2014 telah dibuka
Harga : RM 15 sekuntum
Saiz : +- 8 inci 

#Cara tempahan :
1) PM di FB daku @ WhatsApp/Msg : 019-9762917
*strictly no call until delivery time ye :)
2) Deposit RM50 setiap tempahan 
-deposit burn bila batalkan tempahan

#Penghantaran :
Free COD sekitar Klang, Shah Alam, area UPM (weekend sahaja)
B2B luar Selangor especially Pahang dan Terengganu bergantung kepada masa daku balik kampung la ye
tak boleh janji tapi boleh usaha :)
Pos laju kurang praktikal sebab kos tinggi

ok jom cuci mata tengok bunga felt besar ni
antara tempahan tahun ni la
ada gak yang tak snap gambar
plus lupa nak mintak gambar dengan customer
yang pada pelamin ni adalah yang latest la 
customer baru a.k.a kawan baru 
dua kali dah tempah
tQ Emma!! ;D

Emma ni owner Emma Anggun iaitu bridal di Telok Penglima Garang, Kuala Langat
boleh klik Emma Anggun dan add FB beliau k :)
dari pelamin, make up, spa semua ada
cantik-cantik tau!
ehem, komisen sikit :p






yang bawah ni 
kerja kahwin Zai dan Ije bulan Mei yang lepas
yang ni memang under daku semuanya







p/s ~ cepat-cepat ye tempah slot, nanti tak sempat nak berbunga besar :p


7 comments:

  1. Assalamualaikum, nampak menarik...anyway saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer.. ;)

    ReplyDelete
  2. wow cantiknye. kreatif puan susu!

    ReplyDelete
  3. sis, agak2 brapa meter kain felt utk bt 1 bunga??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori lambat reply dear, kalau sy buat 1 meter dapat 3 kuntum bunga :)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...