Wednesday, July 24, 2013

Review Nikah/Resepsi : Bilik Pengantin

Assalamualaikum
bila mood nak menulis tu datang, mula la nak update blog
kalau takde mood, ke laut la blog ni

menyambung review wedding yang dah terbantut
sebagai kenangan dan tatapan kawan-kawan
daku persembahkan bilik pengantin daku
memang tak sempat nak mendeko-deko eric leong semua
simple je macam bilik tidur biasa
yang penting daku suka sangat dengan cadar tuh!
plus bantal-bantal bolat
masuk tema kan bilik ni :p

tambahan deko cuma pada tirai depan pintu, tirai pun sangkut dengan dawai je :p
melendut je ke bawah..haha

 

side table letak la pasu dengan pot pouri yang takde bau pon
dengan lampu tidur yang daku DIY lampshadenye
untuk tutorial klik je Tutorial Ruffle Lampshade ni k ;)
dekat dinding tepek gambar kanvas beli kat Mydin
 
  
 
 

pastu macam biasa la mesti posing dalam bilik kannn
manje-manje la sikit
hehe
 
 
 
 


ok la, itu aje
bye.

p/s ~ projectbaking malam ni adalah creampuff puff!!
esok nak bagi suami mam :)

13 comments:

  1. simple tp cantik.. kite pon nak hias simple2 je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple2 je ct..
      asal sedap mata memandang ;)

      Delete
  2. cantik.. suka ngan kaler purple tu..

    ReplyDelete
  3. Kemain kannn posing dia...heheK

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la..hihi..pengantin katenye :p

      Delete
  4. simple but nice. nampak sweet jer..

    ReplyDelete
  5. kite pun ade posing manja2 dlm bilik pengantin jgk dlu....

    ReplyDelete
  6. salam...
    nak tny..bunga2 besar yg hias pelamin tuh xnak jual je?
    kite minat nk beli klu nak jual..hehhee
    nk bt sdri xreti..xde air tangan seni...
    klu nk jual whatsapp kite ye
    011-11208077

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...