Monday, February 4, 2013

Refreshing post

Assalamualaikum
dah masuk Februari 2013 pun kan
baru dapat mood dan kesempatan nak buat coretan
maaf sangat-sangat sebab review tertunda, tutorial pun tertunda
tapi sesiapa yang PM kat FB insyaAllah daku dapat reply dengan pantasnye ;)
siap bertutorial lagi kan 
hehe

cuma kat blog ni berat sangat la nak update
walaupun dah beli berukband
tapi bila balik kerja je badan dah letih
nampak tilam bantal je la kan

InshaAllah untuk pembuka 2013 ni walaupun dah lewat sangat
hee
daku up kan tutorial bunga felt ye sayang-sayang sekalian
mohon doa daku rajin malam ni :p

owh tak lupa pada follower baru dan silent reader baru
tQ sudi singgah blog bersawang ni 
tunggu daku terjah kamu-kamu pasni ye

baby pulak still in the making
hope dimurahkan rezeki ;)

p/s ~ dah 26 tahun pada17 Januari lepas bersamaan 2 bulan menjadi isteri..
kena lebih matured ni ;D

15 comments:

  1. yaa.. mari lah kita making the babies....
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..
      comeyla ayat D tu...hehe

      cpt2 wat tuto dear...blh bljar nti ;

      Delete
    2. yana ayat tak boleh blah.haha, lawak okay.
      btw, hai ciksusu.lama tak bertegur sapa.hehe.
      belated happy birthday.
      sarah pun dan turn 26 10 days after ciksusu.huhu

      Delete
    3. errr...
      ok malu sekejap =_="
      hahahaha

      Delete
    4. hehe..semua nak baby kan :p

      hye sarah..hepi belated bday ;)

      insyaAllah tuto akan up mlm ni..hehe

      Delete
    5. Xb2b making baby ...hehhehehe...good luck diyana n syuhada ...

      Delete
  2. Haa muncul pun. Haritu ada wedding kat mentakab ingatkan ciksusu ada :)
    jom buat baby!! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah mula2 nk g tapi ada majlis jugak kat umah MIL..
      padahal kat temerloh je..hehe

      jom3 ziema !! chayok ;)

      Delete
    2. hey hey hey!!!

      but...

      CHAYOKKKK!!!
      Berdoa banyak2 ye :)

      Delete
    3. hehe..sentiasa berdoa bella ;)

      Delete
  3. hahaha, selamat memaking babies!! buleh join my club sesama nanti.. chaiyokkk22..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah3..shizan dah ade ek..
      lmbt tau ni dh lme x blogwalking ;(

      Delete
  4. This is a topic which is close to my heart... Best wishes!
    Where are your contact details though?

    Here is my site ... leather jackets

    ReplyDelete
  5. Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you
    taking the time and energy to put this information together.
    I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and posting comments.
    But so what, it was still worth it!

    Feel free to visit my page; bydgoszcz ()

    ReplyDelete
  6. I'm not sure exactly why but this weblog is loading incredibly slow for
    me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
    I'll check back later and see if the problem still exists.



    My site :: torun - -

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...