Monday, February 11, 2013

Live dari rumah mertua

Assalamualaikum
sihat ke semua??
blog daku ni dah dilanda sindrom malas
hehe
so malam ni update la sikit

sekarang depan tv dekat dapur rumah mertua
tengah layan tv9 
channel adalah mengikut taste orang yang pegang remote kat ruang tamu
haha
nasibla kan dua tv tapi satu astro jek

aktiviti rutin macam ni la
tengok tv bersama mertua, akak ipar dan anak-anak sedara ;D
lepas makan malam adalah aktiviti bebas 
suami daku pon bebas la keluar dating dengan kawan beliau
owh, petang tadi aktiviti menggoreng rempeyek
berpeluh-peluh la jugak kan musim-musim hujan ni ;)

cuti CNY ni memang banyak kenduri kan
bersambung-sambung dari minggu lepas
selamat pengantin baru kepada kawan-kawan yang dah selamat menjadi isteri ;)

last week sempat hadir kenduri member sekolah kat Maran
setengah jam je dari rumah
dua-dua pengantin ex-classmate
tahniah Hani + Elmie!!


oit, daku duduk ye bukannye makin bantut -.-"

sabtu baru ni shoot balik terengganu bertiga dengan suami dan mama
sempat jugak sampai kenduri bffku Milia
beliau sewa pelamin daku tapi ada modified sikit-sikit
hehe
rasa macam nak sanding lagi sekali je tengok pelamin sendiri ;p


gambar vibrate pulak dah-.-"

tak dapat cari gambar full dalam fb beliau
hehe
ni masa nikah


ni pulak masa beliau sanding
nak sanding jugak rasanye!
hehe


ok otak dah cramp tak tahu nak tulis apa
ingatkan entry tak bergambar rupanye ada gak gambar kan ;p

p/s ~ esok sarapan nasi impit kuah kacang & rendang ayam hutan special dari dapur mertua..hehe

2 comments:

  1. salam.
    dah lama x singgah blog cik susu nih.
    "beraya" kat rumah mertua yer. ;)

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye nini ;)
      a'ah beraya la sgt ka..hehe

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...