Saturday, November 24, 2012

I'm back!

teaser sikit :p
buat pengubat rindu
hee
 Alhamdulillah 
majlis 17 Nov 2012 berjalan lancar :)



p/s ~ gambar suami next entri la ye 
eh, dah jadi suami la :p


Saturday, November 17, 2012

Walimatulurus CikSusu

*STICKY POST*

Sempena sebulan lagi ke majlis yang penuh bermakna dalam hidup daku :)
Sukacita saya menjemput rakan-rakan blogger tersayang ke majlis pernikahan dan resepsi perkahwinan daku dan pasangan yang bakal berlangsung pada ketentuan berikut :

MAJLIS SEBELAH PEREMPUAN

Hari : Sabtu
Tarikh : 17 November 2012
Waktu : Nikah | 9.00 pg & Resepsi | 12.00 tghri ~ 5.00 ptg
Tempat : Lot 924F, Kg. Surau Hj. Mat Zin, 21400 Marang,
Terengganu.
Koordinat GPS : N5 14.400 E103 06.417

MAJLIS SEBELAH LELAKI

Hari : Ahad
Tarikh : 25 November 2012
Waktu : 12.00 tghri ~ 5.00 ptg
Tempat : No. 310, Blok 16, Felda Sebertak, 28300 Triang, Pahang

" Ya Allah Ya Tuhan Kami, seandainya telah Kau catatkan dia milikku, tercipta buatku, dekatkanlah dia padaku, satukan hatinya dengan hatiku. Titipkan kemesraan antara kami agar kebahagian kekal abadi. Wahai Tuhan Yang Maha Pengasih, seiringkanlah kami dalam melayari kehidupan sebagaimana yang Engkau kehendaki. "

Ikhlas dari ;
Fadhilah Syuhada & keluarga
Hasru Ezam & keluarga

p/s ~ # sila tinggalkan alamat di ruangan komen untuk penghantaran kad :)

Thursday, November 1, 2012

Selamat datang November :)

yeay!! dah November :p
tetiba hari ni rasa excited 
maka blog pun terupdate 
hehe


nampak tak 3 bulat tu
3 perkara akan berlaku :)
sebenarnye 4 termasuk hari ni 
hehe

hari ni 1 Nov genap dua tahun berkhidmat secara tetap
sebelum ni kerja paling lama pun 3 bulan pastu cari kerja lain 
hoho
nampaknya kesetiaan terserlah di company sekarang
cantik sikit dalam resume kan kerja dah dua tahun ni :p

well,
17 Nov inshaAllah majlis nikah dan resepsi
persiapan alhamdulillah masih teratur dan on track
cuma takde mood nak update
hee
tunggu review je la ek
sekarang mood nak menghitung hari je ;)

25 Nov pula majlis bertandang
masa ni dah seminggu jadi suami isteri kan :p
haha
seronok tau tiap malam berangan sambil countdown
angau jap rasanye :p

26 Nov lagi special sebab birthday abg cyg
wah masa tu birthday suami la kan ;)
alhamdulillah dapat celebrate sama-sama
tahun ni dapat hadiah special la
dapat isteri kan
hehe
kalau tak suka hadiah tu sila tidur luar! :p

bulan November pun ramai kawan-kawan yang kenduri kan
so, goodluck untuk semua dan 
Selamat Pengantin Baru in advance!! :D

p/s ~ debaran kian terasa ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...