Saturday, November 17, 2012

Walimatulurus CikSusu

*STICKY POST*

Sempena sebulan lagi ke majlis yang penuh bermakna dalam hidup daku :)
Sukacita saya menjemput rakan-rakan blogger tersayang ke majlis pernikahan dan resepsi perkahwinan daku dan pasangan yang bakal berlangsung pada ketentuan berikut :

MAJLIS SEBELAH PEREMPUAN

Hari : Sabtu
Tarikh : 17 November 2012
Waktu : Nikah | 9.00 pg & Resepsi | 12.00 tghri ~ 5.00 ptg
Tempat : Lot 924F, Kg. Surau Hj. Mat Zin, 21400 Marang,
Terengganu.
Koordinat GPS : N5 14.400 E103 06.417

MAJLIS SEBELAH LELAKI

Hari : Ahad
Tarikh : 25 November 2012
Waktu : 12.00 tghri ~ 5.00 ptg
Tempat : No. 310, Blok 16, Felda Sebertak, 28300 Triang, Pahang

" Ya Allah Ya Tuhan Kami, seandainya telah Kau catatkan dia milikku, tercipta buatku, dekatkanlah dia padaku, satukan hatinya dengan hatiku. Titipkan kemesraan antara kami agar kebahagian kekal abadi. Wahai Tuhan Yang Maha Pengasih, seiringkanlah kami dalam melayari kehidupan sebagaimana yang Engkau kehendaki. "

Ikhlas dari ;
Fadhilah Syuhada & keluarga
Hasru Ezam & keluarga

p/s ~ # sila tinggalkan alamat di ruangan komen untuk penghantaran kad :)

43 comments:

  1. ciksusu....nina nak kad ! hehe :P
    nornina syakina mat jalil
    jabatan pembangunan kemahiran wilayah timur
    tingkat 6, wisma maidam, jalan banggol
    20100 kuala terengganu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bereh nina ;)
      dekat sgt tu wajib dtg..hehe :p

      Delete
  2. tak boleh g, tapi nak kad juga boleh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..boleh je ;)
      buat kenangan eh ;)
      bg alamat k shizan..hehe

      Delete
    2. sk sg pergam, parit 5 kg sg pergam, 36100 bagan datoh, perak.. nama penuh tengok kat fb boleh?? heeeee tenkiu... =)

      Delete
  3. cik susu....wedding kita ary yg sama :) hope majlis kita berjln lancar ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah ieka ;)
      sama2 doa yg terbaik k ;)

      Delete
  4. Tahniah Cik Susu. Selamat Pengantin Baru.

    Hanya doa yang dapat ku kirimkan. Ewahhh... ^^,
    Semoga berkekalan hingga ke syurga. Amin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ nana ;)
      xpe, doa pun dh sgt2 bermakna..hehe
      amin;)

      Delete
  5. Nuha nk kad pls.. Lot 549 km 10.4, solok gaong bkt lintang, 75460 melaka. Nurul hayati hanisah. Thanks cik susu. Selamat pengantin baru in advance ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ nuha ;)
      dtg ye boleh honeymoon kat pulau ;)
      hehe

      Delete
  6. tahniah cik susu....selamat pengantin baru juga....

    ReplyDelete
  7. Waaaa~~ xlama dah cikSusu nak jadi wife ^_^

    Selamat menjalani kehidupan sebagai isteri solehah cikSusu...
    Semoga berbahagia dgn cik abe hingga ke Syurga~~

    Sori xdpt nak sibuk2 kat ur wedding sbb time tu g huneymoon..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq sue ;)
      doakan semuanye lancar ye ;)
      wah..selamat berhornymoon..
      nti cpt2 dpt bby ek :P

      Delete
    2. 'horny'moon??
      haha..
      lawak3..

      considered typo..keh3...

      Delete
  8. cik susu, as nak kad :)

    SITI NORASFIZA, NO.15 LORONG 2B, TAMAN SUBANG BARU PKNS, 40150 SHAH ALAM, SELANGOR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait nti kte pos ek as ;)
      jemput dtg tau dgn suami..
      boleh jln2 ganu..hehe

      Delete
  9. tahniah cik susu, sebulan je lagi majlis akan berlangsung, hope berjln dgn lancar

    ReplyDelete
  10. Tak leh nak gi... jauh bebenor.
    Tahniah... dah nak jadi pengatin tak lama lagi.

    ReplyDelete
  11. tahniah cik susu,saila kirim doa jelah ya..semoga berbahagia hingga ke syurga, happy ending ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq saila ;)
      doa pun dah cukup dear ;)
      hehe..saila pon sama k ;)

      Delete
  12. Congrats awk..
    Kita same date untuk dua-dua belah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah yeke! congrate utk kamu jugak ye ;)

      Delete
  13. sy nak kad juga. tp tak dapat pegi.
    buat kenangan boleh?

    nurun najiah bt zamanhuri
    no. 5, taman mutiara satu
    taman sri nanding
    43100 hulu langat
    selangor

    p/s: 1st time nk kad dr kwn blogger ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je dear ;)
      if ade kesempatan dtg la ye ;)

      Delete
  14. yuhuu..finally u almost there.less than a month.
    wish u all the best dear.

    ReplyDelete
  15. wahhh..bulan 11 rupenye..he..congratzz syu! Tp jauh sgtla nk pg..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq ye zue ;)
      xpe, doakan je pun cukup..hehe

      Delete
  16. tahniah ye cik susu...

    x yah bg kita kad pn x pe...kita dh terima undangan...

    semoga ikatan yg terbina akan berkekalan sampai akhir hayat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq awin ;)
      nti tngu kad awin lak ye..
      hehe..

      Delete
  17. congrats dear ! Ala, tengah sarat time nieh . =(

    ReplyDelete
  18. tahniah syu..ni alamat mila..

    Hazmila Ismail
    7690 Kg Teluk Pasu, Manir, 21200 Kuala Terengganu

    if kbtulan balik kg insyaAllah mila sampai ye :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah cik susu. semoga majlis berjalan lancar. Sorry tak dapat datang tapi imah doakan yang terbaik untuk korang berdua. Selamat menempuh alam baru dan bahagia hingga ke syurga =)

    ReplyDelete
  20. tahniah..hope semua berjalan dengan lancar ye..
    darah manis skg ni..hehe..

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...