Thursday, November 1, 2012

Selamat datang November :)

yeay!! dah November :p
tetiba hari ni rasa excited 
maka blog pun terupdate 
hehe


nampak tak 3 bulat tu
3 perkara akan berlaku :)
sebenarnye 4 termasuk hari ni 
hehe

hari ni 1 Nov genap dua tahun berkhidmat secara tetap
sebelum ni kerja paling lama pun 3 bulan pastu cari kerja lain 
hoho
nampaknya kesetiaan terserlah di company sekarang
cantik sikit dalam resume kan kerja dah dua tahun ni :p

well,
17 Nov inshaAllah majlis nikah dan resepsi
persiapan alhamdulillah masih teratur dan on track
cuma takde mood nak update
hee
tunggu review je la ek
sekarang mood nak menghitung hari je ;)

25 Nov pula majlis bertandang
masa ni dah seminggu jadi suami isteri kan :p
haha
seronok tau tiap malam berangan sambil countdown
angau jap rasanye :p

26 Nov lagi special sebab birthday abg cyg
wah masa tu birthday suami la kan ;)
alhamdulillah dapat celebrate sama-sama
tahun ni dapat hadiah special la
dapat isteri kan
hehe
kalau tak suka hadiah tu sila tidur luar! :p

bulan November pun ramai kawan-kawan yang kenduri kan
so, goodluck untuk semua dan 
Selamat Pengantin Baru in advance!! :D

p/s ~ debaran kian terasa ;)

26 comments:

  1. haha it's November sudah dear
    good luck jugak (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua2 org kat ats ni dok menghitung hari je kan ;)

      Delete
  2. waaa cik susu
    dub dab dub dab la kan..
    selamat semuanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tula didi..
      seram sejuk la jugak ni :p
      tQ dear ;)

      Delete
  3. lagi dekat nak majlis, rs lambat masa berlalu...
    itu tandanya sudah tidak sabar untuk bersatu~

    ececeh..berpantun 2 kerat pulak yerk..=p
    btw, gud luck for the final touch up ciksusu :) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..siap pantun tu..cewahhh :p
      tq sue ;)

      Delete
  4. xlame je lagi..seronoknyer...gud luck...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik mah ;)
      nti smpai turn cik mah pulekss ;p

      Delete
  5. bestnye tengok ramai yang dah nak kawin, awok lambat lagi nak tggu thun depan..
    Semoga semuanye berjlan lancar ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe linda ;)
      sibukkan diri buat prep mesti rase kejap je..hehe

      Delete
  6. Replies
    1. a'ah mun ;)
      boleh kejar mun ni..hehe :p

      Delete
  7. Eh. Nana pulak yang berdebar. Mengapakah?? HIHI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, eh..hehe..nana pun tak lama rasa betul2 debarannye ;P

      Delete
  8. wahhh. dia dah terasa debaran. ne aci...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      jom la sme2 berdebar shizan :p

      Delete
  9. bestnya dia..penantian dah nk smpi dh..

    ReplyDelete
  10. saya pun suka november sbb sy start keja, pastu nk kawen..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. goodluck saila!
      dah kerja ni boleh la cover duit wedding prep ye ;)

      Delete
  11. Cik susu, sayapun excited sama tau tunggu wedding cik susu! hehe...

    ReplyDelete
  12. selamat menjadi isteri ye ciksusu...memang best ada suami ni..leh mengada lebih2.hehehe

    ReplyDelete
  13. 27 nov plak bday husband kte plak.haha (sebok je =p)
    Nway, congrats korang!
    Happy newly wed ;)

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...