Monday, November 21, 2011

Current Wishlist :)

hepi Montag peeps!!

juz nak share some of my wishlist
kalo boleh semua barang nak 
tapi wishlist ni kita jadikan priority dan inspirasi
ececeh..:p

a) Pore minimizing/tightening product
buat masa skarang daku pakai ~


Yves Rocher  anti-imperfection
yang ni daku pakai malam
suka bau dier fresh je cuma takde improvement sangat
kulit degil!!


pastu siang pakai ni
bau kuat macam perfume lelaki
terus rase macho
heeh..apedah =.='
tapi still tak banyak improvement
jenis susah puas hati ni..
huh


pastu terbace review NisaKay dan kawannye akak penmerah ni
so teruja la nak beli ni
pantang ade barang baik ni!
dorang beli kat  Forest Secret The Curve
semalam 1st time g The Curve haha jakun
pening la masuk situ sebab tak penah masuk
haha
tak tau betol tak The Curve :p
tapi next 2 week memang nak g!!

2) Kasut - Clarks
fuh kalo dapat kasut Clarks sepasang memang best
aritu ade la hulur kaki try kat One Utama
tu pon yang dekat pintu
segan nak masuk dalam kedai
huhu
kalo nak senang je
sediakan la duit paling sikit 3 rat :p
tapi daku memang suka la kasut yang comfy plus ade stail
lagipon fully leather
ingat orang tua je ke pakai Clarks
yang muda ni la kena jaga postur tau
kasut yang bagus penting
boleh jaga tulang belakang daku yang selalu problem ni
sekarang asyik pakai flat made in China
memang cute tapi kalo jalan-jalan round shoping mall memang kena jumpe makcik tukang urut sebab
cramp tapak kaki
plus drive kete manual lak :(


nice and comfy

3) Mesin Jahit
sekarang tengah datang mood nak menjahit
tapi takde alat
setakat jarum dan benang tu ade la
haih
mesin jahit ni yang takde
yang ade kat rumah pon tak boleh pakai
so last week dah g Singer survey
disebabkan takmo berhutang
daku ingat nak beli yang 2nd hand je
untuk hobi je kan;)

p/s ~ agak-agak bila boleh beli ni??

#picscbygoogle

2 comments:

  1. Hi..

    saye da follow n link ur blog.

    nice blog..=)

    ReplyDelete
  2. hye asyida

    muchas gracias me amor!!:)

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...