Tuesday, November 26, 2013

November bulan kasih sayang kami

Assalamualaikum rakyat jelata
MasyaAllah
dah lamanya tak update pape kan
memang dianak tirikan betul blog nan satu ni
bukan la sibuk sangat tapi kadar kemalasan terlampau tinggi
hatta nak menulis pun rase terbazir masa baik pergi tengok tv sambil makan sambil baring lagi
buruknye perangai orang dah kahwin takde baby lagi ni
haha
kalah orang ade baby sibuk uruskan anak ada gak alasan tak update ye :p

niat asal nak update awal November aritu
postpone lagi nak update 17 November sempena 1st Anniversary
tapi berangan je bila update dalam mimpi
haha
tak percaya dah setahun 
kejap sangat :)

jadi hari ni update jugak sebab selang seminggu iaitu harini adalah hari lahir abg cyg daku tuh
takde hadiah yang gempak ke surprise ke sebab beliau keje malam minggu ni
cuma pagi tadi daku sempat breakfast sama-sama
lagipun dah bagi hadiah anniversary last week

buat abg, selamat hari la yang ke 25
eh muda lagi la :p


owh sekarang sibuk orang buat komik via Bitstrips ni kan
jimat kertas tak payah buat kad
hehew
comey pulak rasenye :p

p/s ~ Makanya November bulan kasih sayang kami la sebab banyak rasa kasih sayang di situ..ececeh

2 comments:

  1. November pun bulan kasih sayang saila n hubby jugak..hehe :) happy anniversary syu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay sama!! happy anniversary jugak saila ;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...