Sunday, May 19, 2013

Blogku suam-suam kuku

Assalamualaikum
nak tanya, 
ada lagi tak yang baca blog ni
siapa yang masih follow dan baca sila la komen sikit ye
hehe
sebab dah tukar layout semua takut ruangan komen tak valid ke ape

kalau betul ada masalah tolong PM kat FB ye ;)
tengah mencari masa untuk berblog kembali ni ;)

15 comments:

  1. saye baca!..
    dan saye rindu dengan puan susu ni!..
    hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tQ tqah..hehe..ye2..tgah cari mood :p

      Delete
  3. Testing..testing..
    Ha ok tak? :p

    ReplyDelete
  4. kite boleh je komen! hehehe

    ReplyDelete
  5. hai syu. :)
    saya suka tengok baju pengantin awak yang kaler light pink ni.
    yang ni awak sewa ke awak tempah?
    kalau sewa, boleh tahu kat mane? sy duk di trengganu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye cik anon ;)
      baju pink tu sewa je dear..
      sy sewa kat sabak bernam nak sempat ni..
      tak sempat nk survey kat trgnu dulu ;)

      Delete
  6. ade2...hehe..take your time yeee :)

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...