Wednesday, April 17, 2013

Ulang bulan ke-5

 
17 Nov 2012 - 17 April 2013
dah 5 bulan rupanya
sekejap je masa berlalu
kan :)

pencapaian setakat ni 10 kg lemak tepu je
muehehe
masih berulang alik setiap weekend
cuma arahnya dah bertukar
dulu ke Lumut
sekarang ke Klang pulak

belum ada rezeki baby lagi
mungkin elok jugak sebab masih berjauhan
tapi sentiasa berusaha ;)

daku sekarang dah mula ambik tempahan gubahan hantaran dan juga mini pelamin
mula dari kecil - kecilan dulu ;)
juga terima tempahan bunga felt besar ni
bagi yang takde masa nak buat boleh PM daku untuk tempahan

 yang ni hantaran untuk majlis 4 Mei ni
belum habis touch up lagi yang dalam gambar ni




daku juga buat mini pelamin dan bilik tidur
hope semuanya berjalan lancar
nervous pulak kan buat pelamin orang
kalau pelamin sendiri boleh la nak try and error


sekarang belum ada masa lagi nak promote betul - betul kat blog ni
internet slow terbatas betul nak update blog
dah la bloglist ada yang hilang
haish
nanti la godek-godek semula

eh, hari rabu sepatutnya wordless kan
abaikan je la ye :p

13 comments:

  1. dulu buat utk diri sendiri sekarang utk org lain plak.rezeki tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula sarah, alhamdulillah..sikit2 pon rezki kan ;)

      Delete
  2. wah! dah start berbisnes..bestnya. semoga dipermudahkan urusan. cantik hantaran tu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq imah ;)
      hope rezki bertambah..hehe

      Delete
  3. sama laa kita.. masih b'ulang alik weekend..
    xpe, kita usaha lebih lg utk baby... hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kan..xde rezki nk dok sama2 lg..huhuk
      chayok2!!

      Delete
  4. happy monthsary..jom kita sama2 berusaha & berdoa utk rezki yg satu tuu..hihi
    cantik gubahan hantaran tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq syaz ;) yup..usaha tangga kejayaan!! :P

      Delete
  5. selamat berbisnes :))
    dh cukup 5 bln eh..sama la kita.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, sama ek..hehe..selamat 5 bulan jugak!! :P

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...