Wednesday, March 20, 2013

Review Nikah/Resepsi : Kek Buttercream Ombre

Assalamualaikum
sihat ke semua??
hehe
maaf la asyik tenggelam timbul je review daku nih
dah masuk 4 bulan kahwin pun tak habis2 lagi -.-"

busy sangat dengan workloads dan tanggungjawab yang baru
so kena la pentingkan yang tu dulu kan, kan
sementara tunggu surau ofis kosong meh la daku sambung review :D

btw, ramai dah yang dah pregnant kan
alhamdulillah :)
daku belum ada rezki tapi usaha sentiasa ada di kala berkesempatan
hewhew
doa pun tak putus-putus ;)

ok jom review kek buttercream ombre comel ni
daku tak suka fondant sebab keras
comel tak kak ton??

 


daku memang aim nak kek ombre atau bertone ni
cantik kan bila ada tone
sayang sangat nak potong kek ni
kek bahagian dalam pun ombre tapi takde gambar pulak
harga maaf sangat memang lupa sebab adik yang bayar tapi bawah RM200 rasanye

jadi isu jugak kek ni sebab takde kotak dan tak muat nak simpan dalam peti sejuk
kena hentam sebab tak mintak kotak dan ambik kek malam sebelum majlis -.-"
awal sangat katanye selalu kek sampai hari majlis
time tu memang geram tapi buat dek aje
tula cabaran time kenduri kan
tak semua setuju dengan kita ;)



sebab kelam kabut last minit jugak lupa pasal pisau potong kek
masa nak potong kek baru teringat kan
apa lagi, daku ambik pisau potong bawang kat dapur balut dengan tisu dan ikat reben
tada!!
dah ada pisau :p
asal boleh je time tu kan

untuk B2B area terengganu boleh contact FB Baker's Tales Cupcake
atau boleh je terjah kedai di Arked Maidam, Chabang Tiga, Terengganu
betul-betul lepas trafik light depan sekolah chabang tiga, sebelah kiri :)

p/s ~ rindu nak blogwalking ;(

14 comments:

  1. cute nya!!!pink lagi 2!!ika suka la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan,kan?? :p
      semua girls mesti suka pink ;)

      Delete
  2. wah!!!ayong pun aim nak kek sebijik cmni...hehe...

    ReplyDelete
  3. ok..kek tu cantik sgt...
    Yelah..time kenduri ni,ada je yg xsependapat.
    harap sabar je lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..
      tahan je la sabar takut kedut muka :P

      Delete
  4. Replies
    1. hehe..tu je yg mampu nak ombre diyana..;)

      Delete
  5. comelnye kek cik susu. kek saya dulu cantik tp isi dlm pahit. geram je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. olor..ciannye nurun..
      kek kte Alhamdulillah boleh tahan la sedapnye :)

      Delete
  6. sy pun suka kedai kek tu, sdp kan;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..terliur je tgok dlm fb dier ;)

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...