Tuesday, December 4, 2012

Sang suami

Assalamualaikum semua 
sangat la lembab update blog sekarang sebab streamyx dah potong
 line kat ofis pulak slow sangat
gambar pun tak banyak
hehe
nak review pun malas nanti ulang-ulang gambar mesti bosan
nak blogwalking pon susah
tak sempat lagi nak ucap tahniah kat B2B yang dah setel majlis :(
bagi yang dah setel tahniah ye!!
semoga kita menjadi isteri yang solehah, ibu yang mithali, anak yang berwawasan
eh, semangat lain macam pulak lepas kahwin :p

so harini cuma nak kenalkan wajah kesayangan hamba ni
gambar ni pun dari FB tag dari BFF
tapi memang gambar favret la
sebab posing sama je :p
nampak sangat kayu -.-"



ini lah imam solatku
tapi sempat jadi makmum kejap je masa cuti haritu
sekarang jadi makmum masa weekend je :(

awal-awal ni apa yang baru tentang sang suami adalah 
rajin sangat basuh baju
rajin masak
excited lengkapkan barang dapur dan rumah
gila petai & budu

hoho
rasanye semua B2B november sedang mengenali suami masing-masing kan ;)
good luck semua!! :D

p/s ~ masa untuk baby pulak kan :p



34 comments:

  1. haaaa...jenuh tunggu! hahahaa..baru tau kan :D hehehee...BABY??? yeah, in the making of!!! Sempat lagi nak sebaya nih, c'mon dhie!!! bile nak jumpe, nak bagi adiah ni! jgn beli barang dapur byk sgt tau :P hehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg nk kejar ko pun bella..ade geng nti anak aku :p
      bz sikit awal bulan ni..nti aku g KL ke s.alam aku orger ;)
      dok sorang2 dapur pun kosong je :P

      Delete
  2. congrats cik susu.. selamat menempuh alam perkahwinan.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah2....ala2...comelnyer posing2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ cik mah ;)
      nti cik mah pon comel jugak..hee

      Delete
  4. Alhamdulillah & tahniah sekali lg..hihi..semoga cepat dapat baby ye..nak tengok ikut muka sape nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ syaz ;)
      tula, kte pon tak sabar..
      ikut ibu ke ikut ayahnye??
      hehe

      Delete
  5. my dear cik susu..sangat sweet. jom kite tukar pipi nak x? geram je tgk pipi cik susu. eh cik susu pjj ke? hmm??

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom nuha tukar pipi!!
      haha..pipi tu skang makin tembam lepas kawen ni -.-"
      a'ah nuha..PJJ..hehe..
      even sejam setengah je tapi kalau berulang hari2 tak larat jugak kan..huhu
      kena la PJJ ;)

      Delete
  6. CIk susu ! Baru update ye ! Nina nak wish tahniah kat ciksusu. sori sangat sebab xleh attend your wedding. Nina demam masa tu, skrg ni pun still demam. Btw, semoga jodoh berpanjangan ye, nant kasi review banyak2 tau. nina sgt sedih sbb xleh nk g ur wedding. huhu ciksusu.. cantikkk la :) hehe cpt update byk gmbr tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..nina demam rupenye..
      kte tunggu gak mne la nina..
      hehe..kot2 nina dtg masa kte g xde ke..
      cepat2 sembuh ye..jgn lupe mkn ubat n rest ;)
      xpe..nti wedding nina kte try attend ye..
      hope dpt jmpe ;)
      btw tQ..hehe..gmbr tak byk sgt tu yg lmbt je update -.-"

      Delete
  7. cik susu..
    tgok email tauu.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dah tgok suria..
      sori lmbt ye -.-"

      Delete
  8. sue..cantik!! ada dpt kad ritu mak bgtau..sori xdpt attend sbb mila xblik kg..barakallah, moga brkekalan until jannah..cpt2 dapat baby ye!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ mila!! tula, tunggu2 jugak kot2 mila datang..:)
      xpela, len kali boleh jumoe kan;)
      doakan kte ye dpt bby cepat..hehe
      x sbr :)

      Delete
  9. amboiihhh, baby ye... hihihi... comel la syu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. next step shizan :P
      kena cepat dah makin tua ni..haha
      shizan pon comel tau ;)

      Delete
  10. Tahniah cik Susu! comelnya awak~

    ReplyDelete
  11. kenapa sy xdpt tgk gmbr ni. kne blok ke. huhuhuhu....

    tq for the card. semoga kite jadi isteri2 solehah. heeeeeeeeee.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena refresh kot Nn ;)
      sama2 dear..maaf x dpt dtg kenduri..
      hope kte sentiasa jd yg terbaik k ;)

      Delete
  12. congrats! cantiknya dia kan. kita tengah mengira hari ni. lagi 23 hari wuwuwuwuuu. semoga dapat baby cepat2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ zila!! <3
      wah dekat sgt dh tu!!
      chayok2 zila ;)
      hehe..bby is no 1 priority skang ;)

      Delete
  13. hehe.. hai cik susu..
    btl la ape cik susu ckp tu..
    msh lg mengenali telatah suami yg kdg2 x pnh tgk pun ms berkwn/bertunang.. hahaha.
    kelakar pn ade.. mcm2 klu nk cite kan...
    arini cik bin bru naik kje lps resepsi terakhir 2/12 ..
    mlsnye rs..
    kdg2 ape yg kite wat tu, rs mcm msh bujang je.. msh lg dlm penyesuaian diri yg dh ade suami... hihi..
    hope kite sama2 dpt menjadi istri yg dikasihi suami selamanya...hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye cik bin..kann..perangai buruk dh tentu2 mcm2..
      selama ni simpan je..haha
      tapi xpe la asam garam berumahtangga kan ;)
      kdg2 rasa nk jd housewife je serve suami kan..
      bila PJJ mmg bujang balik la kte :p

      Delete
  14. Woot2....amboi2 manjanye dia dgn en suami :)
    Tahniah Pn Susu..hik3...cam comel je panggilan Pn Susu tu..

    Selamat berhuneymoon dlm menempuh kebahagian ni..hehe

    ReplyDelete
  15. selamat pengantin baru cik susu! semoga kekal hingga ke syurga :) yup, sy pun tgh mengenali suami juga :))

    sy follow sini :D

    ReplyDelete
  16. Selamat Pengantin Baru.... semoga di murahkan rezeki dan berbahagia disanping orang tersayang...

    ReplyDelete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...