Friday, October 12, 2012

Borang nikah Part 2

Alhamdulillah
proses borang nikah berjalan lancar
sebenarnya ada drama sikit tapi dah malas nak tulis :p
daku nak ucapkan terima kasih sangat-sangat pada B2B yang komen dalam entri Part 1 haritu
sebab buat daku alert dengan HIV test
terima kasih gak buat Shizan mintak tolong confirm balik maklumat dalam entry tu :p
terima kasih jugak Cik Awin sebab push suruh call semua KK satu Sabak Bernam
hehe
daku konfiden je takde masalah dengan test tu rupa-rupanya satu Malaysia ada masalah
haha
daku dah tanya KK tapi maybe yang bagi maklumat pun tak update agaknye -.-"
walaupun 2, 3 minggu kebelakangan ni serabut sikit dek kerana HIV test tu
tapi semua dah setel akhirnya :)
result pun dah dapat khamis lepas
alhamdulillah negatif ;)



jadi isnin hari tu kami pun cuti lagi sebab nak hantar borang nikah belah lelaki
yang ni pun ade isu jugak sebab nak pengantin hantar sendiri
boleh hantar wakil masa ambil je
agak menyusahkan tapi sebenarnye puas hati bila hantar sendiri
kebarangkalian kena sabotaj adalah kurang
hehe
aiseh, cuti memang habis la tahun ni
kenduri nanti kena ambik cuti tanpa gaji la jawabnye --"

sekarang borang nikah belah lelaki ada pada abah
abah daku cakap nak hantar raya haji nanti :)
yeay! boleh la hantar sekali :p

p/s ~ mujur tok kadi ganti dah dapat
lega sangat!

12 comments:

  1. sekadar membantu mana yang mampu...td kita baru call pejabat agama, tanya psl salinan sijil nikah mak ayh ;). next week nk settle psl tu dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope urusan cik awin dipermudahkan ;) amin..

      Delete
  2. Yes segala borang morang ni memang akan banyak drama :)
    Gudluck gudluck! Yg penting hazab HIV test lepas hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula ziema..mujur dh leoas..
      hehe
      gutlak to u too!! :D

      Delete
  3. masalah betul dengan borang nikah ni.. huhu.. trauma.. =p..
    sekarang pun still tak settle lagi.. agaknya mggu depan baru leh submit.. hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula shizan..selagi tak setel tdo ngigau je..
      kte dokan shizan setel jugak ;)

      Delete
  4. huhu..syaz baru nak buat hiv test esok..cuak jugak pesal borang nikah nie..ciksusu sebulan ++ lagi kan..all da best k =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. chayok syaz..asalkan HIV blh dpt result cepat insyaAllah yg lain clear ;)
      tq syaz..dh serabut ni :p

      Delete

komen, jangan tak komen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...